Θεσσαλονίκη: Σκότωσε 64χρονο και στη συνέχεια παραδόθηκε με το μηχανάκι του θύματος – Τι έγραψε στον τοίχο του σπιτιού


Άγριο έγκλημα στην Θεσσαλονίκη, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα σε διαμέρισμα στην οδό Νίκου Καζαντζάκη, στη Μενεμένη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άντρας φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.

Το πτώμα εντοπίστηκε έπειτα από υπόδειξη του 29χρονου δράστη της άγριας δολοφονίας, ο οποίος μετέβη με το μηχανάκι του θύματος στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, παραδόθηκε αυτοβούλως και ομολόγησε την πράξη του. 

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, o 29χρονος δράστης ομολόγησε την ανθρωποκτονία του 64χρονου και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον τόπο του εγκλήματος, το διαμέρισμα στην οδό Καζαντζάκη στη Μενεμένη. Ο 29χρονος έγραψε «παιδεραστής 1» πολλές φορές στον τοίχο του διαμερίσματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ

«Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 29χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2023) ο 29χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ομολόγησε διάπραξη ανθρωποκτονίας και καθ’ υπόδειξή του εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης νεκρός ο 64χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, καθώς και πολλαπλές εκχυμώσεις στην κεφαλή.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!