Η Ματίνα Νικολάου αποχαιρετά την «Βάνια» – Η ανάρτηση μετά το φινάλε


Αυλαία για το «Καλό μεσημεράκι» την Παρασκευή (30/6) σε μια εκπομπή που τα είχε όλα, αλλά πάνω από όλα συγκίνηση και εκπλήξεις. Διάσημοι φίλοι του Νίκου Μουτσινά βρέθηκαν στην τελευταία εκπομπή, ενώ την έκπληξη έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Ματίνα Νικολάου, αποχαιρέτησε τη Βάνια μέσω Instagram λίγες ώρες μετά το φινάλε, ενώ ευχαρίστησε δημόσια και τον Νίκο Μουτσινά.

«Αυτή την κοπέλα την αγάπησα πολύ και διαπιστώνω ότι αγάπησα και τον εαυτό μου λίγο παραπάνω μαζί της! Αυτός ήταν ο σκοπός της! @nikosmoutsinas μου σε ευχαριστώ για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς που μου έχεις χαρίσει όλα τα χρόνια που σε γνωρίζω και κυρίως τα πέντε τελευταία για αυτό το δώρο! Είναι το πιο όμορφο δώρο! Σε αγαπώ!!!» έγραψε η Ματίνα Νικολάου.

Το «αντίο» του Νίκου Μουτσινά στο τελευταίο “Καλό Μεσημεράκι”

Σε μια μαραθώνια εκπομπή, που διήρκησε σχεδόν πέντε ώρες, ο παρουσιαστής υποδέχθηκε στο πλατό πλήθος επωνύμων και αγαπημένων του προσώπων, ενώ στο φινάλε αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, λέγοντας:

«Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας, που ήσασταν παρέα σε αυτό το ταξίδι γιατί τελειώνουμε σήμερα και κάπως αυτές οι μέρες έρχονται λίγο και γίνονται κάποια flash back. Νομίζω πως αυτό που με κάνει πιο πολύ χαρούμενο από όλα, που με κάνουν πολύ χαρούμενο, είναι ότι αυτή η εκπομπή όντως ξεκίνησε σαν μια εκπομπή που είχε σκοπό μόνο να σε κάνει να γελάσεις και νιώθω ότι ωρίμασα μέσα από αυτή γιατί δημιουργούνταν συνθήκες από τις ανάγκες μας.

Ενώ κάποιες φορές φαινόταν ότι έχουμε πάρει τα πιο ωραία ναρκωτικά του κόσμου και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται έξω, που καιγόταν η Αθήνα και ο κόσμος, υπήρχαν στιγμές που όλο αυτό πατούσε ένα κουμπάκι στον εγκέφαλο και στην ομάδα και σε μένα και λέγαμε: Δεν γίνεται να μην πούμε κάτι τώρα πάνω σε αυτό που έχει συμβεί.

Οπότε εγώ θεωρώ πως μέσα από αυτό έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος αρχικά και γι’ αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δώσατε αυτή την πενταετία για να το κάνω. Θα μπορούσε κάλλιστα αυτή η εκπομπή να είναι ένα όνειρο ζωής, αν είχα τόση φαντασία αλλά δυστυχώς δεν έφτανε και η φαντασία μου ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα αυτό να είναι μία εργασία που σου δίνει χρήματα, κάποιοι άνθρωποι σε πληρώνουν για να πηγαίνεις να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου, να διασκεδάζεις, να μιλάς, να προβληματίζεις, να αφυπνίζεις, να τρελαίνεσαι, να αγκαλιάζεσαι, να φιλιέσαι».

Ο προδότης… Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Ν. Μουτσινάς μπορεί να μην απαντούσε στο τηλέφωνο αλλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήγε στην εκπομπή μεταμφιεσμένος σε… προδότης φορώντας την μάσκα και τον μανδύα που βάζουν στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Ήταν τόσο δύσκολο να το κάνεις;» είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 για το τηλεφώνημα που δεν έγινε ποτέ μεταξύ τους.

«Ήταν λίγο δύσκολο να έρθω. Σου λέει “αυτός τόσο καιρό έλεγε όλα αυτά τα πράγματα και στο τέλος πηγαίνει ο ίδιος;”. Είπα πολλά και τα εννοούσα. Με πήρε η Αγγελική, με πήρε και ο Στέλιος και είπα πως ότι δεν σου αρέσει να σου κάνουν, μην το κάνεις, λέω θα έρθω. Στεναχωριέμαι που τελειώνει το “Καλό μεσημεράκι”, δεν αντέχω άλλο να μην υπάρχουν χιουμοριστικές εκπομπές. Δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά γύρνα γρήγορα. Και μην κάνεις το λάθος να πας απέναντί μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!