Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει ότι ο Mr Bitcoin αγνοείται


Σε μία καταγγελία για τον Mr Bitcoin προχώρησε η δικηγόρος του, Ζωή Κωνσταντοπούλου με ένα μακροσκελές κείμενο στο facebook της.

«Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς» καταγγέλλει και τονίζει ότι δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, καθώς και ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν απαντά.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζητά ενημέρωση επίσημη για το πού βρίσκεται ο Βίνικ, τονίζοντας ότι ζητά να έχει ενημέρωση αλλά και επικοινωνία μαζί του.
Ολόκληρη η καταγγελία της

«Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς ότι “εντέλλονται να τον παραδώσουν”, η τύχη του αγνοείται, ο Υπουργός Τσιάρας δεν απαντά. Από χθες το βράδυ δεν έχει καταστεί δυνατή καμία επικοινωνία μαζί του.

Η απόφαση ΣτΕ καθαρογράφηκε σήμερα 16.00. Ο εκπρόσωπος του Υπουργού πήρε αντίγραφο της απόφασης στις 16.38 και ό,τι συνέβη νωρίτερα είναι απολύτως παράνομο. Αλλά και τώρα δεν μπορεί νομίμως να εκτελεσθεί.

Ζητώ επίσημα ενημέρωση πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Αλεξάντερ. Ως συνήγορος του δεν γνωρίζω πού βρίσκεται και ζητώ να έχω ενημέρωση και επικοινωνία μαζί του ΑΜΕΣΑ. Είναι ασθενής στην 35η ημέρα απεργίας πείνας».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!