ΗΠΑ: Παρέα γυναικών κατέληξε σε νοσοκομείο έπειτα από άγρια επίθεση βίδρας


Άγρια επίθεση από βίδρα δέχθηκε μία παρέα γυναικών  στην Μοντάνα των ΗΠΑ και κατέληξαν στο νοσοκομείο με δαγκωματιές στα πρόσωπα και τα σώματα τους.

Η Τζεν Ρόις είχε πάει για βαρκάδα με δύο φίλες της στον ποταμό Τζέφερσον όταν είδε μία βίδρα πίσω από τον φίλο της δευτερόλεπτα πριν τους επιτεθεί. «Δεν είχα καν την ευκαιρία να πω τις λέξεις: ‘’Υπάρχει μια βίδρα πίσω σου’’ πριν της επιτεθεί», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Τζεν Ρόις, που εξήγησε ότι το ζώο ήταν κακό και αδυσώπητο στην επίθεση του.

«Δάγκωσε το πρόσωπό μου σε πολλά σημεία, και τα δύο αυτιά μου, τα χέρια μου, τα πόδια μου, τους μηρούς και τον αστράγαλό μου. Οι φίλοι μου δαγκώθηκαν στα χέρια και στα κάτω μέρη των σωμάτων τους. Ο αντίχειρας μιας φίλης ήταν κομματιασμένος και έχει σημάδια από δαγκώματα σε όλο της το σώμα επίσης», ανέφερε η Τζεν Ρόις.

Παρά την προσπάθεια της Ρόις να διώξει το ζώο εκείνο συνέχιζε ακάθεκτο τις επιθέσεις και την δάγκωνε σε όλο το σώμα της. Οι τρεις γυναίκες πάλεψαν με το ζώο και βρέθηκαν στο νερό. «Ειλικρινά για τον Θεό δεν πίστευα ότι θα βγω από αυτόν τον ποταμό. Δεν είχα ιδέα εάν οι φίλοι μου θα τα καταφέρουν να βγουν. Με την βοήθεια του Θεού τα καταφέραμε», έγραψε η γυναίκα.

Μόλις τελείωσε η επίθεση η Ρόις βρισκόταν στην μία όχθη του ποταμού, η δεύτερη στην αντίθεση όχθη και η τρίτη γυναίκα σε έναν βράχο μέσα στην μέση του ποταμού. Φοβήθηκαν να κολυμπήσουν για να βρεθούν όλες μαζί μήπως και δεχθούν νέα επίθεση από την βίδρα. Γι’ αυτό έμειναν στις θέσεις τους και μάζεψαν πέτρες σε περίπτωση που το ζώο επέστρεφε.

Μία από τις γυναίκες κατάφερε να εντοπίσει το κινητό της και να στείλει μήνυμα «sos» στις αρχές. Σχεδόν μία ώρα μετά εμφανίστηκαν τα σωστικά συνεργεία και η περιπέτεια τους έληξε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!