ΕΛΑΣ για Κασσελάκη: «Αποσύρεται η αστυνομική φύλαξη – Είχε ζητήσει και για πρόσωπο του περιβάλλοντός του»


Διευκρινίσεις για την διάθεση αστυνομικών για την προστασία του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη έδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

«Ο συγκεκριμένος υποψήφιος αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του. Το αίτημα διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Για τη διαχείριση του αιτήματος και τη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες», ανέφερε σε ανακοίνωση το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

«Κατόπιν δημόσιας τοποθέτησης για τη μη διάθεση του εν λόγω αστυνομικού προσωπικού η αστυνομική δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί», τονίστηκε στην ίδια ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε απάντηση για την συνοδεία αστυνομικών που είχε μαζί του. «Παρότι η αστυνομική συνοδεία ακολουθεί οπουδήποτε τα φυλασσόμενα πρόσωπα με έξοδα του Κράτους, εγώ δεν το δέχθηκα και πλήρωσα ο ίδιος τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του αστυνομικού, γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω ούτε ένα ευρώ το Δημόσιο», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Παραιτούμαι λοιπόν της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να μου διατεθεί. Και στο εξής τα ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη εναντίον μου για να στηρίξουν το σύστημα Μητσοτάκη, θα είναι υπεύθυνα για οτιδήποτε συμβεί σ’ εμένα και την οικογένειά μου» κατέληξε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!