Ελένη Φουρέιρα: H Βόλτα με τον έξι μηνών γιο της και η πιο γλυκιά… παρομοίωση – ΦΩΤΟ


Η Ελένη Φουρέιρα βιώνει το τελευταίο διάστημα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Από τον Φεβρουάριο, που έφερε στον κόσμο τον γιο της, τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, η ζωή της τραγουδίστριας έχει αλλάξει ριζικά.

Όπως έχει εκμυστηρευτεί σε συνεντεύξεις της, η γνωστή τραγουδίστρια, ο μικρούλης έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους και απολαμβάνει να κοιμάται και να περνά όσο περισσότερο χρόνο μαζί του.

Τον Νοέμβριο του 2022, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε την είδηση της εγκυμοσύνης της με τους θαυμαστές της όταν ανήρτησε φωτογραφίες με τον σύντροφό της και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Τον Φεβρουάριο του 2023, η αγαπημένη ποπ σταρ γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι ενώ στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της, Ισπανός ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία.

Το απόγευμα του Σαββάτου 19 Αυγούστου, μαμά και γιος έκαναν μια βόλτα. Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα απαθανάτισε το ποδαράκι του γιου της στο καρότσι και δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ακόμη, πρόσθεσε ένα αυτοκόλλητο “κρουασάν”, το οποίο και παρομοίαζε με το πόδι του μικρού της.

Δείτε την φωτογραφία

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!