Εγκλωβίστηκαν από το χιόνι στα ΙΚΕΑ και πέρασαν το βράδυ μέσα στο κατάστημα: Ήταν το καλύτερο της ζωής τους!


Μια ομάδα ανθρώπων εγκλωβίστηκε λόγω του χιονιού στη Δανία και ο διευθυντής των ΙΚΕΑ τους είπε να περάσουν το βράδυ στο κατάστημα. Αυτό συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου.

Πως θα σας φαινόταν να εγκλωβιστείτε λόγω του χιονιού; Χάλια; Αν όμως είχατε αποκλειστεί στα ΙΚΕΑ και περνούσατε το βράδυ σας στο σκανδιναβικό κατάστημα; Κάπως καλύτερα ακούγεται, έτσι δεν είναι;

Διστακτικοί ήταν και οι Δανοί που αποκλείστηκαν στα ΙΚΕΑ εξαιτίας του χιονιού, μέχρι όμως ο διευθυντής να τους πάει ψωμάκια κανέλας, ζεστή σοκολάτα, ακόμη και λίγη μπύρα. Περιμένετε έχει και άλλο. 

Μιλώντας στο Insider, ο διευθυντής του καταστήματος ΙΚΕΑ στο Aalborg, Peter Elmose είπε πως «ήταν μια εμπειρία στη ζωή μου. Δουλεύω στην ΙΚΕΑ χρόνια και δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο».

Μια ομάδα ανθρώπων λοιπόν εγκλωβίστηκε λόγω του χιονιού στη Δανία και ο διευθυντής των ΙΚΕΑ τους είπε να περάσουν το βράδυ στο κατάστημα. Υποσημείωση: Σε ένα κατάστημα που έχει τα… πάντα μέσα και προσφέρει κάθε άνεση.

Είδαν τηλεόραση, έπαιξαν παιχνίδια με χαρτιά, έφαγαν από το φαγητό της καφετέριας και κοιμήθηκαν κανονικά σε…, κρεβάτια, σκεπασμένοι με παπλώματα. Δεν ακούγεται πολύ άσχημο έτσι δεν είναι; Μάλλον ακούγεται… υπέροχο.

Κουβάλησαν καναπέδες από την έκθεση του σαλονιού και είδαν χριστουγεννιάτικες ταινίες, ενώ άλλοι είδαν σε προτζέκτορα τον αγώνα Λίβερπουλ-Έβερτον.

«Όλοι ήταν πραγματικά ήρεμοι και μπορέσαμε να κάνουμε τη φιλοξενία ωραία και άνετη» είπε ο Peter ο διευθυντής και πρόσθεσε: «Οι αξίες μας είναι να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και έτσι περάσαμε όμορφα και απολαύσαμε τη βραδιά».

Αφού περάσανε το βράδυ στο κατάστημα, ο Peter Elmose προχώρησε ένα βήμα παραπέρα τη… φιλοξενία. Ξύπνησε τους πάντες με έναν καφέ και ψωμάκια κανέλας, ενώ όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, τους έδωσε δώρο από ένα μαξιλάρι για να θυμούνται «την «αξέχαστη εμπειρία».

Η Michelle Barrett είπε στον DR: «Είναι πολύ καλύτερο από το να κοιμάται κανείς στο αυτοκίνητό του. Ήταν ωραία και ζεστά και είμαστε χαρούμενοι που μας άφησαν να μπούμε.

Γελάσαμε αρκετά με την κατάσταση, γιατί μάλλον δεν θα την ξαναζήσουμε».

.gazzetta

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!