Γρανίτης Νευροκοπίου: Όλο το χωριό στο τελευταίο αντίο στον σμηναγό Στάθη Τσιτλακίδη


Η Ελλάδα θρηνεί και μετά τον υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα σήμερα αποχαιρετά και τον σμηναγό και χειριστή του μοιραίου Φάντομ, Στάθη Τσιτλακίδη.
Η τελευταία πράξη της τραγωδίας με την πτώση του μοιραίου Φάντομ νότια της Ανδραβίδας, θα γραφτεί σήμερα με την κηδεία του σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη.

Στην κηδεία και του έτερου πιλότου του μοιραίου F-4 Phantom που κατέπεσε τη Δευτέρα στην Ανδραβίδα, του σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, θα παρευρεθεί την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η οικογένεια αποφάσισε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να δώσει μπομπονιέρες, κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα. Ο άτυχος πιλότος δεν πρόλαβε να προχωρήσει τη ζωή του, να παντρευτεί την αγαπημένη του, και να κάνουν οικογένεια.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί το πρωί της Παρασκευής στον Γρανίτη Δράμας για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Στην κηδεία θα δώσει επίσης το παρών η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η οικογένεια του άτυχου πιλότου έχει κλειστεί ιδιαίτερα στον εαυτό της, καθώς το πένθος είναι βαρύ. Υπενθυμίζεται πως για την οικογένεια είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς ο θάνατος του 31χρονου σμηναγού διαπιστώθηκε μέσα από ενδείξεις και ευρήματα. Το κύριο μέρος της ατράκτου δεν έχει ακόμη ανασυρθεί.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!