Βόλος: Εικόνες σοκ από τον ξυλοδαρμό 30χρονης από τον πρώην σύζυγό της – Της έσπασε με κουτουλιά την μύτη


Συγκλονίζουν οι εικόνες ωμής βίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από τον ξυλοδαρμό 30χρονης στον Βόλο.  Στις φωτογραφίες φαίνεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο η 30χρονη γυναίκα, που ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην σύζυγό της, αθλητή με διεθνή καριέρα, μπροστά στα μάτια του 4,5 ετών παιδιού τους.

Σύμφωνα με το gegonota.news ο αθλητής, ο οποίος έχει αγωνιστεί και με το εθνόσημο, χτύπησε την πρώην σύζυγό του με κουτουλιά και της έσπασε την μύτη, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε και μήνυση εναντίον της για εξύβριση, την ώρα που εκείνη κατευθυνόταν γεμάτη αίματα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Μόλις έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήγε η μητέρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, και άμεσα κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία και ο 34χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βία.

Η 30χρονη εμφανίστηκε στο Αυτόφωρο με τα ρούχα της γεμάτα αίματα από το χτύπημα που της έσπασε τη μύτη, καθώς δεν είχε αλλάξει ρουχισμό στο τμήμα όπου κρατήθηκε μετά τη μήνυση, ενώ φορούσε κολάρο.

Ενώ η υπόθεση ήταν να δικαστεί χθες, Δευτέρα, καθώς ο πρώην σύζυγος του θύματος ανέμενε, όπως είπε, τον δικηγόρο του από την Θεσσαλονίκη, δεν εμφανίστηκε κανένας από τους δύο στο δικαστήριο. Ωστόσο, ο πατέρας του βρέθηκε εκεί προκειμένου να ζητήσει αναβολή μερικών ημερών και συγκεκριμένα μέχρι τις 19 Ιουλίου, υποστηρίζοντας πως ο 34χρονος γιος του έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Μάλιστα, προσκόμισε πιστοποιητικό νοσηλείας από ιδιωτική κλινική, η οποία βρίσκεται απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο.

«Το παιδί μου είναι σε άθλια κατάσταση. Είχε ταχυκαρδία και επιδεινώθηκε», είπε ο πατέρας του, ενώ για ταχυκαρδία έκανε λόγο και το πιστοποιητικό νοσηλείας.  Στο δικαστήριο ήταν μόνο το θύμα φορώντας κολάρο και ο συνήγορος υπεράσπισης χαρακτήρισε την δικαιολογία του αθλητή για να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο προσχηματική και ψεύτικη.

«Πήγα να πάρω το παιδί από τα πεθερικά μου, γιατί η Πέμπτη είναι η ημέρα επικοινωνίας με το παιδί, που έπρεπε να δει τον πατέρα του. Έχω την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και με τις κινήσεις του ήθελε να αποδείξει πως δεν ήθελε να έρθει μαζί μου. Άρχισε να με μαγνητοσκοπεί κρατώντας το παιδί στο ένα χέρι. Όταν του απομάκρυνα το κινητό, αφήνει κάτω το παιδί, με πιάνει από το κεφάλι και με κουτουλάει στη μύτη. Με ισοπέδωσε. Έπεσα κάτω και εκείνος συνέχισε να ασχολείται με το κινητό» δήλωσε η 30χρονη στα gegonota.news.

Στο μεταξύ, το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και θυμάται πολύ καθαρά τον πατέρα του να χτυπάει την μητέρα του.

Το χρονικό

Ο αθλητής ήταν το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουλίου στο σπίτι των γονέων του στον Βόλο και η πρώην σύζυγός του συνοδευόμενη από μια φίλη της, πήγε στις 21:30 στα πεθερικά της με τα οποία μένουν δίπλα, για να πάρει το παιδί.

Όπως τονίζει η δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας, που επικαλείται το gegonota.news, ο αθλητής άρχισε να βιντεοσκοπεί τη σύζυγό του με το κινητό την ώρα που έπαιρνε το παιδί. Βιντεοσκοπούσε τόσο την ίδια όσο και το παιδί, για να αποδείξει πως το παιδί δεν ήθελε να ακολουθήσει τη μητέρα του.

Εκείνη -σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες στο Αυτόφωρο που επικαλείται το gegonota.news- πήγε να του πάρει το κινητό από το χέρι και τότε τη χτύπησε. Συγκλονισμένοι και οι γονείς του -σύμφωνα πάντα με την νομική εκπρόσωπο της 30χρονης-τον ρώτησαν: «τι έκανες;» για να απαντήσει εκείνος: «έπεσε, τι δεν καταλαβαίνετε».

Η νεαρή γυναίκα δεν κάλεσε αστυνομία ή ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με το αυτοκίνητο της φίλης της.

Μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο ο σύζυγός της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της και μόλις έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήγε η μητέρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Αμέσως κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία και ο 34χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βία.

Η 30χρονη εμφανίστηκε στο Αυτόφωρο με τα ρούχα της γεμάτα αίματα από το χτύπημα που της έσπασε τη μύτη καθώς δεν είχε αλλάξει ρουχισμό στο τμήμα όπου κρατήθηκε μετά τη μήνυση, ενώ φορούσε κολάρο.

Το δικαστήριο είχε αναβληθεί για τη Δευτέρα καθώς ο 34χρονος δήλωσε πως κάλεσε δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη και δεν είχε εκπροσώπηση.

Ο αθλητής και η πρώην σύζυγός του αφέθηκαν ελεύθεροι με την προϋπόθεση να μην πλησιάζει ο ένας τον άλλον στα 50 μέτρα, ενώ το παιδί θα παραμείνει με τη μητέρα του που έχει την επιμέλεια.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!