Βόλος: Βαριά καμπάνα σε ζευγάρι για τον καβγά με τον γείτονα


Ακριβά πλήρωσαν τον καβγά με τον γείτονά τους στον Βόλο ένα ζευγάρι και ένας συγγενής του, αφού το δικαστήριο τους επέβαλε ποινή προστίμου 15.000 ευρώ στον καθέναν!

Στη δίκη που έγινε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, στο εδώλιο κάθισαν ένας 52χρονος, η 46χρονη σύζυγός του και ένας 52χρονος συγγενής τους, που αντιμετώπιζαν την κατηγορία της εξύβρισης σε βάρος του 75χρονου γείτονά τους.

Το ζευγάρι και ο 75χρονος διαμένουν σε μια διώροφη κατοικία στον Βόλο, αλλά εδώ και καιρό τσακώνονται άγρια για διάφορες αιτίες, εξαπολύουν κατηγορίες εκατέρωθεν και αλληλομηνύονται.

Αυτή η κατάσταση διαρκεί πολλά χρόνια, αλλά έφτασε στα δικαστήρια, όταν ο ηλικιωμένος δεν άντεξε άλλο και προχώρησε σε υποβολή μήνυσης για εξύβριση σε βάρος του. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν στις 20 Μαΐου του 2016 έξω από το σπίτι του, με δράστες το ανδρόγυνο και τον συγγενή τους. Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι δύο άνδρες κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιο δικηγόρο, ενώ η 46χρονη έδωσε το «παρών» και κάθισε στο εδώλιο, από το οποίο παραδέχτηκε ότι με τον γείτονά τους υπάρχει πολυετής κόντρα.

Στην κατάθεσή του ενώπιον των δικαστών ο 75χρονος ανέφερε ότι τον εξύβρισαν χρησιμοποιώντας χυδαία λόγια και ζήτησε την τιμωρία τους. Ετσι το δικαστήριο τους καταδίκασε σε χρηματική ποινή 15.000 ευρώ έκαστον, δίνοντάς τους δικαίωμα έφεσης, που τελικά άσκησε η γυναίκα και αφέθηκε ελεύθερη.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!