Βίντεο: Καρχαρίας επιτέθηκε 8 φορές σε σκάφος – «Η βάρκα έτρεμε»


Ένας ψαράς από τη Φλόριντα που πετούσε drone κατέγραψε εκπληκτικά πλάνα από επίθεση καρχαρία στο σκάφος του φίλου του. Ο Josh Jorgensen, ο οποίος παράγει βίντεο για το δημοφιλές κανάλι BlacktipH Fishing YouTube, δημοσίευσε εναέρια πλάνα στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα που δείχνει έναν ταυροκαρχαρία να επιτίθεται επανειλημμένα και βίαια στη βάρκα του Carl Torresson στα ανοιχτά της ακτής του Palm Beach.

«Πετούσα το drone μου στην παραλία και εντόπισα τον καρχαρία», είπε ο Jorgensen στο βίντεο.

Φαίνεται ο καρχαρίας κάνει κύκλους γύρω από το ψαροκάικο του Torressons και δείχνει ανθρώπους να ρίχνουν τις πετονιές τους στο νερό όταν ο καρχαρίας επιτίθεται ξαφνικά.

«Ακολουθούσα τη βάρκα του με το drone μου και στη συνέχεια, ξαφνικά, ο καρχαρίας επιτέθηκε στις μηχανές του», είπε ο Jorgensen στο βίντεο. Ο καρχαρίας μπορεί να φανεί να κυνηγάει στην πρύμνη του σκάφους, να μπαίνει στις εξωλέμβιες μηχανές και να τριγυρίζει γύρω από το νερό.

Το σκάφος σείεται με κάθε πρόσκρουση από το ισχυρό ζώο και τα τεράστια σαγόνια του.  «Ο καρχαρίας επιτέθηκε στο σκάφος πέντε φορές, κολύμπησε μακριά και μετά επέστρεψε για περισσότερες», είπε ο Jorgensen. «Συνολικά, ο καρχαρίας επιτέθηκε στο σκάφος του Καρλ οκτώ φορές».

«Δεν πίστευα ότι ένας καρχαρίας θα μπορούσε πραγματικά να ταρακουνήσει μια βάρκα έτσι», είπε ο Torresson στο βίντεο.

«Η βάρκα έτρεμε σαν μια σακούλα ποπ κορν. Έτρεμα σαν να γινόταν σεισμός. Αυτό είναι σαν να πήγαμε μια βόλτα από τα Universal Studios…» δήλωσε.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!