Αρχηγός αίρεσης βρέθηκε νεκρή, καλυμμένη με χριστουγεννιάτικα φωτάκια


Το μουμιοποιημένο σώμα της επικεφαλής της αίρεσης Η Αγάπη Κέρδισε, Λία Έιμι Κάρλσον, βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη σε ένα σπίτι στο Ντένβερ του Κολοράντο, οδηγώντας στη σύλληψη 7 οπαδών της.
Οι Τζέισον Καστίγιο, Ράιαν Κράμερ, Τζον Ρόμπερτσον, Κάρι Ρέιμοντ, Κρίστοφερ Ρόγιερ, Σάρα Ρούντολφ και Μα ομπντούλια Φράνκο – Γκονζάλες, συνελήφθησαν για το έγκλημα. Οι επτά συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στη φυλακή του Ρίο Γκράντε επειδή η φυλακή του Σαγκουάσε δεν είχε χώρους για να μείνουν οι κρατούμενοι χωριστά, σύμφωνα με το περιοδικό Guru.

Θεωρούσε πως ήταν η «Μητέρα Θεά»
Ο σερίφης Κεν Γουίλσον δήλωσε στο περιοδικό την Παρασκευή, πως η Κάρλσον φαίνεται να είχε αποβιώσει αρκετές εβδομάδες νωρίτερα. Μάλιστα, μια πηγή δήλωσε στο Daily Beast πως το σώμα δεν μπορούσε να ταυτοποιηθεί μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά μάρτυρες επιβεβαίωσαν πως ήταν όντως η ηγέτης της αίρεσης, η οποία αναφερόταν ως «Μητέρα Θεά».

Την είδηση του θανάτου επιβεβαίωσε και η αδερφή της Κάρλσον, Τσέλσι Αν Ρένινγκερ, με ανάρτησή της στο Facebook: «Για όσους από εσάς γνωρίζατε την αδερφή μου Έιμι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ανακαλύψαμε χθες πως πέθανε. Παρακαλώ προσευχηθείτε για εμάς και τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό το τραγικό συμβάν. Επιλέγουμε να θυμόμαστε το ποια ήταν στη ζωή μας και ότι το ποια έγινε σε αυτή τη χειραγωγική αίρεση».

 Ένα livestream από τα μέλη της αίρεσης στις 16 Απριλίου, ανέφερε πως η Κάρλσον ήταν «πολύ, πολύ κοντά στο θάνατο» και «πως έφευγε αργά». Σε ένα άλλο livestream στις 21 Απριλίου, τα μέλη ισχυρίστηκαν ότι η ηγέτης τους ήταν «σε κώμα» και αρνήθηκε την ιατρική περίθαλψη.

Στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα της, υπήρχαν και δύο παιδιά, με αποτέλεσμα οι συλληφθέντες να κατηγορούνται και για «κακοποίηση παιδιών».

e-radio

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!