Απαγωγή Κυπαρίσση: Η άγνωστη σχέση του 45χρονου που συνελήφθη με τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από χθες το τέταρτο μέλος της συμμορίας των απαγωγέων, που είχαν αρπάξει τον επιχειρηματία Γ. Κυπαρίσση.
Μάλιστα η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε έπειτα από περιπετειώδη καταδίωξη με πυροβολισμούς στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Πρόκειται για έναν 45χρονο ομογενή από ανατολική χώρα, οποίος μάλιστα είναι παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς κατά το παρελθόν είχε εμπλοκή σε ληστείες και κλοπές, αλλά και σε ομάδες εκβιαστών της νύχτας.
 
Ο ίδιος είναι πυγμάχος και συνδεόταν με στενή φιλία με τον επίσης πυγμάχο από την Πάτρα Τάσο Μπερδέση οποίος δολοφονήθηκε από αγνώστους το καλοκαίρι του 2021.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έφτασαν στα ίχνη του από ένα κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο είχε στην κατοχή του ο δράστης και είχε τοποθετήσει πλαστές πινακίδες.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα, σταθμευμένο στην οδό Πλάτωνος στην περιοχή του Χαλανδρίου, και αμέσως το έθεσαν σε παρατήρηση.

Το βράδυ της Δευτέρας ο 45χρονος εμφανίστηκε και μπήκε στο αυτοκίνητο, την στιγμή που επενέβησαν οι αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια, προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν. Ο 45χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να παρασύρει τους αστυνομικούς, οι οποίοι όμως λειτουργώντας ψύχραιμα, άνοιξαν πυρ στοχεύοντας τα λάστιχα του αυτοκινήτου όπως και έγινε.

Ωστόσο από εξοστρακισμό σφαίρας ο 45χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι. Παρά το τραυματισμό του και την κινητοποιήση του οχήματος, προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς οι αστυνομικοί των καταδίωξαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Ο 45χρονος έχει παίξει ρόλο στην απαγωγή του επιχειρηματία Γ. Κυπαρίσση, ο οποίος βέβαια θα ξεκαθαρίσει τον βαθμό εμπλοκής του, όταν ο ίδιος θα είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, καθώς αυτή την ώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Προφανώς και δεν πρόκειται για τον «Γρηγόρη» που αναφέρουν στην κατάθεσή τους οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες για την απαγωγή του επιχειρηματία, και μάλιστα εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο «Γρηγόρης» να είναι πρόσωπο της φαντασίας και τις υπερασπιστικής γραμμής των συλληφθέντων, στον οποίο «φορτώνουν» τον ηγετικό ρόλο αλλά και την εξαφάνιση του μεγαλύτερου ποσού από τα λύτρα που δόθηκαν για την απελευθέρωση του Γ. Κυπαρίσση.

Στο μεταξύ και λόγω της στενής σχέσης που είχε ο 45χρονος ομογενής με τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, αλλά και την εμπλοκή και των δυο σε κυκλώματα της νύχτας σε Αθήνα και Πάτρα, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ο συλληφθείς, να έχει σχέση με τον έναν η τον άλλο τρόπο με τη δολοφονία του γνωστού πυγμάχου από την Πάτρα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!