Αγωνία για τον 35χρονο που εξαφανίστηκε στις Φιλιάτες. Σαν ν’ άνοιξε η γη και τον κατάπιε


Μυστήριο με την εξαφάνιση του νεαρού κτηνοτρόφου στη Σίδερη Φιλιατών. Οι έρευνες που διεξάγονται επί ένα 24ωρο από την Αστυνομία και την ΕΜΑΚ απέβησαν άκαρπες.

“Σαν ν’ άνοιξε η γη και τον κατάπιε”, αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί που έχουν γνώση της υπόθεσης, ενώ ολόκληρο το χωριό είναι ανάστατο.

Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησε μεταξύ άλλων και η μητέρα του αγνοούμενου που αναφέρθηκε στη μέρα της εξαφάνισης του γιου της.

«Έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του, γιατί η γυναίκα του πάντα μιλούσε κάθε μισή ώρα, το είχε από πάντα αυτό. Και τελευταία του μίλησε στις 11:00-11:30, του είπε: “Ηλία θα περάσεις από το σπίτι της μάνας γιατί η μάνα μας είπε να φάμε μαζί το μεσημέρι, πήγαινε να πάρεις ψωμί” και της είπε αυτός “τώρα έρχομαι και εγώ, είμαι στο στάβλο, τον κλειδώνω και έρχομαι”. Αρχίσαμε μετά να παίρνουμε τηλέφωνο γιατί καθυστερούσε, δεν το σήκωνε, έπαιρνα εγώ…

Ο άνδρας μου ήταν και αυτός στο βουνό, αλλά είχε πάει για κυνήγι, λίγο πιο πέρα δηλαδή…», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του αγνοούμενου.

Ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος, ήταν χαμηλών τόνων, εργατικός, χωρίς ποτέ να έχει προκαλέσει.

Χθες το πρωί έφυγε από το σπίτι του με προορισμό τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της οικογένειας. Το ίδιο έκανε σχεδόν κάθε μέρα.

Από το μεσημέρι, όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι, ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης.

Στον στάβλο βρέθηκε το αυτοκίνητο του νεαρού με το κλειδί μάλιστα πάνω στην μηχανή. Εκεί βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο. Η τελευταία κλήση είχε γίνει στις έντεκα περίπου το πρωί και ήταν προς την σύζυγό του.

Τόσο πέριξ του στάβλου όσο και στην ευρύτερη περιοχή δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του νεαρού, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί σημάδια που θα μαρτυρούσαν άλλη ανθρώπινη παρουσία.

Η περιοχή πάντως είναι εξαιρετικά απομονωμένη και δύσβατη.

Η έρευνα των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη και κινείται προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει το κρίσιμο στοιχείο που θα συμπληρώσει το παζλ της περίεργης αυτής υπόθεσης.

 

 

 

epiruspost

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!