Άρτα: Οι γυναίκες με τα γρήγορα δάχτυλα ατύχησαν


Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στην Άρτα. Δύο ανακοινώσεις μέσα σε λίγες ώρες.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας στην Άρτα, υπόθεση κλοπής από αποθήκη στην Μεγάρχη και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου Έλληνα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος εμπλέκεται σε κλοπή από αποθήκη, ιδιοκτησίας 78χρονου, που έγινε μεσημεριανές ώρες της 13-11-2018 στη Μεγάρχη Άρτας, απ’ όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Έπιασαν τις γυναίκες που βούτηξαν πορτοφόλι

Συνελήφθησαν, χθες (29-12-2018) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Άρτας, δύο γυναίκες, 31 και 38 ετών, κατηγορούμενες για κλοπή.

Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν διότι προσέγγισαν ηλικιωμένη στην είσοδο της πολυκατοικίας της και της αφαίρεσαν το πορτοφόλι της, που περιείχε χρηματικό ποσό.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην παθούσα. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Πηγή: newsit

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!