Άρης: Αυτός είναι ο επικρατέστερος προπονητής μετά την παραίτηση του Τόλη Τερζή


Η σεζόν μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά για τον Άρη, αφού κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αραράτ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και να κερδίσει τον πρώτο αγώνα με την Δυναμό Κιέβου, στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης, όμως τα πράγματα τελικά δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν πολλοί.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε από τη συνέχεια της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού ηττήθηκε στα πέναλτι, στον δεύτερο αγώνα με τους Ουκρανούς και ξεκίνησε με δύο συνεχόμενες ήττες (από τον Αστέρα Τρίπολης και Λαμία) το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μετά το τέλος του αγώνα με τους Φθιώτες ο προπονητής των «κίτρινων», Τόλης Τερζής να δηλώσει την παραίτησή του στον Θόδωρο Καρυπήδη, ο οποίος την έκανε δεκτή.

Η παραίτηση αυτή, βάζει τους Θεσσαλονικείς σε διαδικασία εύρεσης προπονητή για τέταρτη φορά μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.

Και μάλιστα, μη έχοντας χρονικά περιθώρια αλλά την ανάγκη άμεσης αντίδρασης για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας η οποία στη Λαμία ήταν απερίγραπτα κακή.

Η αλήθεια είναι ότι προβληματισμός για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας υπήρχε από καιρό, πιθανόν να είχε εκτιμηθεί η ανάγκη μιας αλλαγής πριν την παραίτηση του Τόλη Τερζή.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης δείχνει προσανατολισμό προς την περίπτωση του Άκη Μάντζιου καθώς θέλει μια λύση η οποία μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα και ο τελευταίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Θέλει επίσης άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει το περιβάλλον στο οποίο θα λειτουργήσει. Γι’ αυτόν τον λόγο, δεν έχει προκρίνει περιπτώσεις ξένων προπονητών οι οποίες του προτάθηκαν στο τελευταίο διάστημα.

Η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, είναι ξεκάθαρο όμως ότι ο Άκης Μάντζιος είναι το φαβορί…

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!