Χρήστος Ρουγκάλας: Υπήρξε κακοποιητική συμπεριφορά στην Τζωρτζίνα

Μόλις είμαστε στην αρχή. Νομίζω ότι το κουβάρι τώρα έχει αρχίσει και ξετυλίγεται, θα δούμε πολλά τις προσεχείς ημέρες…

Υπήρξε κακοποιητική συμπεριφορά στην Τζωρτζίνα και από τους γονείς και από άλλο συγγενικό πρόσωπο…

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA μίλησε ο Χρήστος Ρουγκάλας, πρώην διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς και την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε η Τζωρτζίνα.

Μόλις είμαστε στην αρχή. Νομίζω ότι το κουβάρι τώρα έχει αρχίσει και ξετυλίγεται, θα δούμε πολλά τις προσεχείς ημέρες. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοιχτεί και ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ, θα ανοιχτεί και ο τάφος της Ευγενίας Κούτρα, όπου κι εκεί λέει λάθος η ημερομηνία. Ακόμα ένα μυστήριο, είπε ο Χρήστος Ρουγκάλας σχετικά με την σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη.

«Υπήρξε κακοποιητική συμπεριφορά στην Τζωρτζίνα και από τους γονείς και από άλλο συγγενικό πρόσωπο», πρόσθεσε ο κ. Ρουγκάλας, ο οποίος ανέφερε πως η Τζωρτζίνα όταν έπαιζε με την Μαλένα προσπαθούσε να της κλείσει την μύτη.

«Κάτι θα είχε δει το παιδάκι», σχολίασε.

Η καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας είχε γίνει γνωστή στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο μετέφερε την καταγγελία στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πατρέων.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!