Σοκ: Ποντίκι έκανε βόλτα στα εξωτερικά ιατρεία του Ανδρέας Συγγρός


Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα ποντίκι να κάνει ανενόχλητο βόλτες στα εξωτερικά ιατρεία ενός νοσοκομείου της Αττικής. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok και φέρεται να τραβήχτηκε το βράδυ της Κυριακής στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός».

«Είδαμε ένα ποντίκι που έκοβε βόλτες. Ανέβαινε πάνω στα ράντζα, πήγαινε στα κρεβάτια. Έγινε πανικός με τον κόσμο να φωνάζει», είπε χαρακτηριστικά ένας άνδρας στο δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού.

«Βγήκαν γιατροί και είπαν ότι “απλά είναι ένα ποντίκι δεν τρέχει κάτι». Μόνο ο κόσμος το κυνήγησε», πρόσθεσε στη συνέχεια. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το γεγονός, ενώ κύκλοι του νοσοκομείου ανέφεραν στο δελτίο του Alpha, το εξής:

«Οι προβλεπόμενες διαδικασίες όπως οι μυοκτονίες και οι παρασιτοκτονίες τηρούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία. Θα ερευνήσουμε το συμβάν, το οποίο προφανώς είναι τυχαίο και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην επαναληφθεί».

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!