Ραφαέλ Ναδάλ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό του γάμο


Μετά από 14 χρόνια σχέσης, το νο2 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ, παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Μέρι Παρέγιο σε μια εντυπωσιακήιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρά τους, τη Μαγιόρκα.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο κάστρο La Fortaleza, παρουσία 350 καλεσμένων και οι πρώτες φωτογραφίες έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

View this post on Instagram

A little something from yesterday! Can’t wait for more pics!!!! RAFA & MERY ARE MARRIED ???????? SO HAPPY!! #rafaelnadal #rafanadal #rafamerywedding #love #kingofclay #wedding #mallorca #couple #nadal #couplegoals #instadaily

A post shared by The Page Of Rafa❤??? (@thepageofrafa) on Oct 19, 2019 at 9:58pm PDT

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν και ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος καθώς και άλλοι σταρ του ισπανικού τένις, όπως ο Νταβίντ Φερέρ και ο Φελιθιάνο Λόπεθ.

Το νυφικό της Περέγιο σχεδίασε η σχειδιάστρια Rosa Clará, και όπως φαίνεται από τα σχέδια ήταν σε λιτή γραμμή.

View this post on Instagram

A post shared by Rafael Nadal Fanpage (@rafaelnadal__19) on Oct 19, 2019 at 9:34pm PDT

Ο 33χρονος τενίστας και 31 ετών σύντροφός του, Μέρι Περέγιο,  γνωστή ως «Xisca» στον Τύπο, γνωρίστηκαν πριν πολλά χρόνια μέσω της αδερφής του αθλητή μιας και οι δυο γυναίκες είναι αδελφικές φίλες.

Το υπερπολυτελές θέρετρο La Fortaleza, όπου έγινε ο γάμος του ζευγαριού διαθέτει εφτά βίλες και 17 κρεβατοκάμαρες, ενώ το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκαν εκεί ο Gareth Bale με τη σύζυγό του. Μάλιστα, εκεί γυρίστηκε και η τρομερή σειρά «Night Manager» με τους Tom Hiddleston, Hugh Laurie και Olivia Colman.

The post Ραφαέλ Ναδάλ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό του γάμο appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!