Κατερίνα Βρανά: Η συγκλονιστική φωτογραφία από το νοσοκομείο στη Μαλαισία – «7 χρόνια επιβίωσης»


Η Κατερίνα Βρανά έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση το μεσημέρι της Τρίτης 23/4 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς σαν σήμερα πριν 7 χρόνια έδινε την δική της μεγάλη μάχη στη Μαλαισία για να κρατηθεί στη ζωή.

Μάλιστα, η stand-up comedian που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της, μοιράστηκε στα social media τα συναισθήματά της για την ημέρα που κατέληξε σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου στη Μαλαισία καθώς είχε υποστεί διάτρηση εντέρου και στη συνέχεια περιτονίτιδα με αποτέλεσμα να παλέψει με τη σηψαιμία και έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία να βγει νικήτρια.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά στο Instagram

«Μια υπέροχη εβδομάδα σελεμπρέισον γενεθλίων και επιβίωσης. Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα μηνύματά σας. Σας αγαπάω ρε γ@μώτο», γράφει στο μήνυμά της η Κατερίνα Βρανά.

Η Κατερίνα Βρανά πριν από λίγες ημέρες είχε προβεί σε μια ακόμη σχετική ανάρτηση όπου είχε γράψει: «15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου, 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα. Γλέντι 2- σε – 1. 7 Χρόνια Επιβίωσης. Περιτριγυρισμένη από όλους όσους με κράτησαν ζωντανή. Γιατροί, οικογένεια, θεραπευτές, φίλοι. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε και μου λείψατε όσοι δεν μπορέσατε. Σας αγαπάω όλους τόσο τόσο πολύ!».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!