Ο Πορτοσάλτε ειρωνεύεται το κλίμα στη ΝΔ – Λατρεία ο ένας για τον άλλο


Στο κλίμα μέσα στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή και την υπόθεση Παπαθανάση αναφέρθηκε στο σημερινό του σχόλιο ο Άρης Πορτοσάλτε. 
«Μέσα στο Σαββατοκύριακο, στην ησυχία της εθνικής εορτής, τα σκυλιά κατασπάραζαν έναν ονόματι Παπαθανάση, τον οποίο προστάτευε μόνο ο Άδωνις. Ήταν ο μόνος που τον υπερασπίστηκε. Και τα σκυλιά κατασπάραζαν. Μπήκε στο Κολοσσαίο την ώρα που τα λιοντάρια κατασπάραζαν τον Παπαθανάση…» είπε αρχικά ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Οικονόμου ανέφερε ότι οι εκλογές είναι «ο θάνατός σου, η ζωή μου» για να συμπληρώσει ότι «βγαίνουν τα μεγάλα θηρία που συνήθως τρώνε το κυρίως σώμα και μετά τα μικρά δαγκώνουν ό,τι έχει απομείνει».

«Αυτό που παρατηρώ εγώ στη ΝΔ είναι αυτό που λένε… “αγαπημένοι” πάνω από όλα. Αυτό παρατηρώ εγώ στη ΝΔ ότι είναι “αγαπημένοι”. Το βλέπω σε επίπεδο “λατρείας” ο ένας για τον άλλο. […]», πρόσθεσε δηκτικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Και συνέχισε το ίδιο ειρωνικά: «Θέλω να τρολάρω Νέα Δημοκρατία σήμερα, είναι… μονιασμένοι, αγαπημένοι και λατρεμένοι, δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο…».

 Για το θέμα με τον Νίκο Παπαθανάση είπε ότι δεν θα μπει στην ουσία της υπόθεσης καθώς δεν τη γνωρίζει αλλά ότι πριν κάποιος πάρει την απόφαση να μπει στην πολιτική θα πρέπει να «καθαρίζει» όποιες εκκρεμότητες έχει.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Υπουργός Ανάπτυξης με μακροσκελή ανάρτηση είχε ταχθεί υπέρ του Νίκου Παπαθανάση κάνοντας λόγο για «αήθη επίθεση».

 πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!