Το να βλέπουμε σειρές και ταινίες στο Netflix είναι μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες και τα νέα original films που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο μοιάζουν να αξίζουν μια θέση στη watch list μας.

Ποιες είναι αυτές:

Suzzanna: Buried Alive

Θρίλερ από την Ινδονησία όπου μια δολοφονημένη έγκυος γυναίκα επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση από τους δολοφόνους της.

Unicorn Store

Η βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson επιστρέφει με μία κωμωδία (την οποία σκηνοθετεί η ίδια, και παίζει), όπου μια φοιτήτρια καλών τεχνών που έχει εμμονή με τους μονόκερους, έχει την ευκαιρία να υιοθετήσει τον δικό της (!) χάρη σ’ ένα ιδιαίτερο πωλητή (που ερμηνεύει ο Samuel L. Jackson).

A Land Imagined

Θρίλερ μυστηρίου από την Κίνα, όπου μια αστυνομικός ερευνά την εξαφάνιση δύο εργατών σε εγγειοβελτιωτικά έργα στη Σιγκαπούρη.

The Perfect Date

Ρομαντική κομεντί όπου μία πλούσια φοιτήτρια χρησιμοποιεί ένα app για να νοικιάσει προσωρινά… αγόρι, και η τύχη θα την φέρει μαζί μ’ ένα πολύ γλυκό παιδί που …νοικιάζει τον εαυτό του για να βγάλει τα έξοδά του για το Πανεπιστήμιο.

The Silence

Με πρωταγωνιστές τη Kiernan Shipka και τον Stanley Tucci, αυτό το θρίλερ παρακολουθεί την ιστορία της κωφής Ally που μετακομίζει με την οικογένειά της για να γλυτώσουν από πλάσματα που κυνηγούν τους ανθρώπους με τον ήχο. Θεωρείται το επόμενο Bird Box.

Who Would You Take to a Deserted Island?

Ισπανική dramedy, όπου 4 συγκάτοικοι το γιορτάζουν για να πουν “αντίο” στο διαμέρισμα που μοιράζονταν στη Μαδρίτη, ωστόσο ένα μυστικό έρχεται να διαταράξει τις σχέσεις τους.

A Fortunate Man

Ταινία εποχής από τη Δανία όπου ο γιος ενός Πάστορα φεύγει από την αυστηρή οικογένειά του για να ακολουθήσει τα όνειρά του κι ερωτεύεται μια προοδευτική και δυναμική Εβραία, που όμως δεν γίνεται αποδεχτή από την οικογένειά του.

Music Teacher

Δράμα από την Ινδία, όπου ένας φιλόδοξος ερμηνευτής προσπαθεί να τα βγάλει πέρα διδάσκοντας μουσική και τραγουδώντας σε clubs, ενώ νιώθει ενοχές όταν ξανασυναντά μια πρώην μαθήτριά του, τώρα διάσημη τραγουδίστρια του Bollywood, με την οποία είχαν απομακρυνθεί.

Someone Great

Ρομαντική κομεντί που παρακολουθεί το Σαββατοκύριακο μιας δημοσιογράφου με τις φίλες της στη Νέα Υόρκη, μετά τον χωρισμό της από τον φίλο της, που την παράτησε γιατί ήθελε να κυνηγήσει τα όνειρά της. Πρωταγωνιστούν η Gina Rodriguez του Jane the Virgin , η Brittany Snow του Pitch Perfect και η DeWanda Wise του She’s Gotta Have It.