Νάουσα: Νεκρή 37χρονη νοσοκόμα από κορονοϊό, δεν πρόλαβε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ

Μια 37χρονη εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Νάουσας, η οποία είχε νοσήσει από κορονοϊό, έχασε τη ζώη της, με την ΠΟΕΔΗΝ να καταγγέλει ότι η 37χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, την οποία το νοσοκομείο δεν είχε και κατέληξε πριν προλάβει να μεταφερθεί σε άλλο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, η 37χρονη η οποία κατέληξε την Παρασκευή, ήταν από την Έδεσσα και δούλευε στο νοσοκομείο της Νάουσας ως επικουρική βοηθός ακτινολόγου.

Όταν νόσησε από κορονοϊό, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, ωστόσο ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο Νάουσας, όπου εισήχθη στις 27 Νοεμβρίου στην απλή κλινική Covid.

Το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, επιδεινώθηκε η υγεία της και διασωληνώθηκε, όμως επειδή δεν υπάρχει ΜΕΘ στο νοσοκομείο Νάουσας, βρέθηκε κλίνη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Άγ. Δημήτριος της Θεσσαλονίκης στο οποίο δεν πρόλαβε να διεκομισθεί καθώς έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό.

«Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόνταν υπήρχε ΜΕΘ και δεν θα χρειάζονταν η διακομιδή της. Συλληπητήρια στους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΗΔΗΝ.

https://www.dikaiologitika.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!