Κόρινθος: Οδηγός κατέβηκε να κάνει την ανάγκη του και εγκλωβίστηκε για ώρες

Καλά στην υγεία του εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άντρας που δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ώρες και οι οικείοι του ειδοποίησαν την αστυνομία. O ηλικιωμένος άντρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, στην άκρη του δρόμου και κατέβηκε για να κάνει την ανάγκη του, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει στα πρανή του δρόμου, παραμένοντας στο σημείο εγκλωβισμένος από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι τα μεσάνυχτα.

Τις φωνές του για βοήθεια άκουσε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία, την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, όπου μετέβησαν στο σημείο άμεσα και έστησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης του άνδρα. Έπειτα, από λίγα λεπτά ο ηλικιωμένος απεγκλωβίστηκε επιτυχώς, ωστόσο διακομίστηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Το όχημα του μεταφέρθηκε από αστυνομικούς ως την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορίνθου, όπου και το παρέλαβε ο ίδιος λίγο αργότερα. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι ο άνρθωπος που κάλεσε τις αρμόδιες αρχές, οι αστυνομικοί όπως και οι πυροσβέστες, καθώς και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που από την πρώτη στιγμή έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο. Δείτε τις εικόνες του korinthostv.gr…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!