Καλαμάτα: Φέρεται να άφησε σημείωμα το ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό


Διπλή αυτοκτονία δείχνουν τα στοιχεία μέχρις στιγμής, για το ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό σε νταμάρι στα Λέικα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρέθηκε και σημείωμα. Πρόκειται για 70χρονο γνωστό εργολάβο της Καλαμάτας και την 68χρονη σύζυγό του, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που εντοπίστηκαν το  μεσημέρι γύρω στις 12:50 νεκροί σε λατομείο της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και απέκλεισαν τον χώρο, ενώ από τις πρώτες πληροφορίες γίνεται λόγος για διπλή αυτοκτονία, με τον 70χρονο να φέρεται να έχει πέσει από πολύ μεγάλο ύψος  με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, με τη σύζυγό του να κείτεται νεκρή σε άλλο σημείο του νταμαριού.

Άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν με φορείο στο σημείο της τραγωδίας, που ήταν ιδιαίτερα δύσβατο, και μετέφεραν τον 70χρονο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς τις αισθήσεις του. Σε άλλο σημείο, περίπου 50 μέτρα από το σημείο πτώσης του 70χρονου, εντοπίστηκε νεκρή και η  σύζυγός του, χωρίς όμως να έχει τραύματα που συνάδουν με πτώση από ύψος.

Άφησαν σημείωμα-Είχε εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του σε  φίλο του

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εξηγούσαν τους λόγους που τους οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Όπως μας δήλωσε στο MessiniaLive, φίλος και συνεργάτης του, το τελευταίο διάστημα έδειχνε προβληματισμένος και τoυ είχε εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του για το μοιραίο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι έχει “θηλιά στο λαιμό”. Κανείς όμως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα έκανε πράξη όσα έλεγε. Ήδη από χθες το βράδυ τους αναζητούσαν οι δικοί τους άνθρωποι, που ανησύχησαν που δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματα, ενώ σήμερα στο σημείο της τραγωδίας τους εντόπισε συγγενής τους, που κατευθύνθηκε στο σημείο μετά από μαρτυρίες ότι είχαν θεαθεί νωρίτερα να πηγαίνουν με τα πόδια προς το λατομείο.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην είδηση του θανάτου του ζευγαριού, καθώς ο  70χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση.

πηγή: messinialive.gr

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!