Θρήνος στην Κεφαλονιά: Φορτηγό έπεσε από γκρεμό διακοσίων μέτρων – Δυο νεκροί


Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κεφαλονιά, όταν φορτηγό όχημα, φορτωμένο με τσιμεντόλιθους, έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Ασπρογέρακα Πόρου. Δύο νέοι άνθρωποι (ηλικίας περίπου 45 ετών και περίπου 25 ετών) πέθαναν εξαιτίας της πτώσης. Πρόκειται για τον οδηγό και τον συνοδηγό του φορτηγού.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομία, καθώς και μέλη της ΕΟΔ Εκτάκτων Αναγκών Ελειού Πρόννων, ώστε να συνδράμουν στην ανάσυρση των δύο άτυχων παλικαριών. Να σημειωθεί, ότι το σημείο που έπεσε το φορτηγό όχημα ήταν δύσβατο και με πυκνή βλάστηση και χρειάστηκε να γίνει ειδική επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε να ανασυρθούν οι δύο σοροί.

Μέχρι στιγμής, είναι αδιευκρίνιστος ο λόγος που το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε στο θάνατο δύο ανθρώπους και στο πένθος ένα ολόκληρο νησί. Νεότερη Ενημέρωση Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δυστυχώς, και οι δυο επιβαίνοντες (οδηγός & συνοδηγός) εντοπίστηκαν νεκροί και επιχειρήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρσή τους από τις αρχές, καθώς το σημείο είναι ιδιαίτερα δύσβατο.. Αρχική δημοσίευση Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή του Ασπρογέρακα Πόρου…

Το φορτηγό όχημα έχει πέσει σε βάθος 200 μέτρων και αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να ανευρεθούν οι επιβαίνοντες σε αυτό.

πηγή: inkefalonia.gr

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!