Θεσσαλονίκη: Πληροφορία για ύποπτο δέμα ταλαιπώρησε επιβάτες τρένου


Ψευδή πληροφορία για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου μέσα σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Αθήνα, έδωσε στον μηχανοδηγό νεαρός Αλγερινός, με αποτέλεσμα ο συρμός να παραμείνει ακινητοποιημένος στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης επί δύο ώρες, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι αναγκαίοι έλεγχοι της αστυνομίας.

Το συμβάν έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 24χρονος -για τον οποίο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν ήταν κι ο ίδιος επιβάτης στο τρένο- προσέγγισε τον οδηγό της αμαξοστοιχίας, που έκανε στάση στη Θεσσαλονίκη, και τον ενημέρωσε ότι εντόπισε ύποπτο αντικείμενο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία και μετά από έλεγχο δύο ωρών στα βαγόνια και τις αποσκευές, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο ή ύποπτο, οπότε η αμαξοστοιχία συνέχισε με καθυστέρηση την πορεία της προς τον τελικό προορισμό της.

Ο νεαρός συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και παρακώληση συγκοινωνιών, ενώ άγνωστα παραμένουν προς το παρόν τα αίτια της πράξης του.

enikos

Ο Ασημάκης Κατσούλας βοσκός και ζαχαροπλάστης μέσα στη φυλακή

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!