Η Sia ξάφνιασε τους πάντες με αυτό που έκανε στο Thanksgiving


Η περίοδος των γιορτών είναι η κατ΄εξοχήν περίοδος για να δείξουν οι διάσημοι στο Χόλιγουντ το κοινωνικό τους πρόσωπο και να προσφέρουν, ο καθένας με τον τρόπο του. Είναι πολύ λίγοι εκείνοι που γνωστοποιούν τη δράση τους. Κι όσοι το κάνουν, είναι για να παρακινήσουν κόσμο κι όχι για να στρέψουν τα φώτα πάνω τους. Η Sia είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου που δεν θέλει να στρέφει τα φώτα πάνω της.

Έχει χτίσει μια εντυπωσιακή καριέρα κρυμμένη πίσω από μια περούκα και ελάχιστες φορές έδειξε το πρόσωπό της. Κι αυτό το έκανε off stage, έξω από την καλλιτεχνική της περσόνα.

Εξαιτίας αυτού μπόρεσε πολύ εύκολα να βρεθεί σε ένα πολυκατάστημα Walmart για να κάνει τα ψώνια της, αλλά και για να κάνει τα ψώνια όλων των ανθρώπων που ήταν στο ταμείο εκείνη τη στιγμή. Στην αρχή πέρασε απαρατήρητη, αλλά κάποιος από τους ανθρώπους την αναγνώρισε και άνοιξε αμέσως την κάμερα στο κινητό για να τραβήξει το βίντεο. Η Sia δεν μπορούσε πια να αποφύγει την αναγνώριση και γι΄αυτό χαμογέλασε καθώς την χειροκροτούσαν.

View this post on Instagram

#Sia hablándo a los clientes de #Walmart que se llama "Sisi" y que acababa de ganarse la lotería, en #PalmSprings, #California, #EstadosUnidos.

A post shared by Sia Music Chile ?? (@siamusicchile) on Nov 30, 2019 at 6:50am PST

View this post on Instagram

#Sia "Sisi" con clientes de #Walmart, en #PalmSprings, #California, #EstadosUnidos. ?

A post shared by Sia Music Chile ?? (@siamusicchile) on Nov 30, 2019 at 6:51am PST

 

The post Η Sia ξάφνιασε τους πάντες με αυτό που έκανε στο Thanksgiving appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!