Ο Ηλίας Γκότσης μπορεί να μην προέβαλε, αλλά δεν έκρυψε ποτέ την προσωπική του ζωή, καθώς στον Άγιο Δομίνικο τον επισκέφτηκε η κοπέλα του, η Χριστίνα. «Γνωριζόμαστε εδώ και πέντε περίπου χρόνια, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι κάτι προσωπικό και σέβομαι τους κοντινούς μου ανθρώπους. Μπήκα σε αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας πως θα υπάρξει δημοσιότητα. Τους δικούς μου ανθρώπους, είτε είναι οικογένεια είτε σύντροφος, θέλω να τους προστατέψω και να μην τους εκθέσω» αρκείται να πει χωρίς να επιθυμεί να επεκταθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συμμετοχή αλλά και η νίκη στο Survivor του εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για το συναρπαστικό κόσμο της σόουμπιζ, έναν κόσμο καινούριο για εκείνον. «Η αναγνωρισιμότητα δεν μου έδωσε αυτοπεποίθηση αλλά χαρά. Ειδικά από τον κόσμο που με υποστήριξε και με υποστηρίζει ακόμα. Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να επηρεάσει το χαρακτήρα μου, που παραμένει ίδιος με πριν. Σε πρακτικό επίπεδο έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι, ήμουν λίγο στα χαμένα. Ήταν ένα σοκ για μένα. Σκέψου πως δυσκολεύτηκα να αυξήσω τις ποσότητες του φαγητού μου, καθώς το στομάχι μου είχε κλείσει. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου» εξηγεί.

Δεδομένου πως έχει μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του μπαμπά; «Μου αρέσει πολύ η έννοια της οικογένειας και θα ήθελα να κάνω σχετικά νωρίς παιδιά. Είμαι 29, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν το σκέφτομαι ήδη» εξηγεί, καθώς τον προτρέπω να ξεκινήσει το μεσημεριανό που στερήθηκε προκειμένου να ολοκληρώσουμε την κουβέντα μας.

Πηγή: People