Βίντεο ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη κοριτσιού δύο ετών στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Πίσω από την εγκατάλειψη θεωρείται πιθανό να κρύβεται μια τραγική ιστορία δύο γονιών με καταγωγή από την Αφρική που αδυνατούσαν οικονομικά να μεγαλώσουν το παιδί τους.

H ώρα ήταν 08:30 το πρωί της Κυριακής. Με γρήγορα βήματα ένας αλλοδαπός άνδρας προχωρά με ενα βρεφικό καρότσι από το δεξί πεζοδρόμιο της Πατησίων στο ρεύμα προς τη Λ. Αλεξάνδρας και στρίβει προς το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Σαράντα λεπτα μετά, στις 09:10 μια κάτοικος της περιοχής ευτυχώς δεν προσπερνά το καροτσάκι και βλέπει μέσα μια μικρούλα περίπου δύο ετων να κοιτά γύρω της σα να έψαχνε τους γονείς της  και αμέσως ειδοποιεί τον φύλακα του μουσείου.

Το παιδί είχε εγκαταλειφθεί από τον άγνωστο άνδρα στο σημείο όπως καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο. Ήταν σε καλή κατάσταση, φορούσε φόρμα παπούτσια, μπουφάν και ήταν σκεπασμένο με κουβέρτα, ενώ μέσα στο καροτσάκι υπήρχαν και οι πάνες του.

Αστυνομικοι έσπευσαν στο σημείο πήραν αγκαλιά τη μικρή και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είναι καλά στην υγεία της.

Ο άγνωστος άνδρας που εγκατέλειψε το παιδί φορούσε κόκκινα παπούτσια, φόρμα και σκουρόχρωμο μπουφάν με λευκο γιακά.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να φθάσουν στα ίχνη των γονιών και του άνδρα που εγκατέλειψε το παιδί και πιθανόν είναι ο πατέρας του μέσα από κάμερες κατάστημάτων της λεωφόρου Πατησίων και των γύρω δρόμων για να εντοπίσουν το δρομολόγιο του.

Mega.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!