Βασιλική Νταντά: Δεν θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή. Προτιμώ να ασχολούνται με την δουλειά μου!

Η Βασιλική Νταντά μία εξαιρετική τραγουδίστρια, νέα, όμορφη, μία καθαρόαιμη Λαϊκή φωνή , μα πάνω από όλα ένας υπέροχος άνθρωπος που δεν παύει στιγμή να χαμογελάει και να μεταδίδει θετική ενέργεια. Μας παραχώρησε μία πολύ όμορφη συνέντευξη. Απολαύστε την μόνο στο Bizznews.gr !!


Μετά την λαμπερή πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Frangelico, κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του καλοκαιριού.

Η Βασιλική Νταντά μία εξαιρετική τραγουδίστρια, νέα, όμορφη, μία καθαρόαιμη Λαϊκή φωνή , μα πάνω από όλα ένας υπέροχος άνθρωπος που δεν παύει στιγμή να χαμογελάει και να μεταδίδει θετική ενέργεια, μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι της με μεγάλη χαρά και σε ένα ευχάριστο κλίμα μας παραχώρησε μία πολύ όμορφη συνέντευξη.

Απολαύστε την μόνο στο Bizznews.gr και τον Σπύρο Καλαματιανό.

 

Αυτή την περίοδο σε πετυχαίνουμε στο Frangelico. Πες μας δύο λόγια γι΄αυτό το σχήμα…      

Χρήστος Χολίδης, Χρήστος Μενιδιάτης…

Ξεκινήσαμε 03-04, για όλο το καλοκαίρι θα είμαστε εδώ …Το σχήμα φαίνεται πολύ δυνατό, θα περάσουμε πάρα πολύ καλά, γιατί και με τα παιδιά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, με τον Χρήστο Χολίδη έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν, ενώ με τον Χρήστο Μενιδιάτη γνωριζόμαστε αρκετά καλά και είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που συνεργάζομαι με τα παιδιά.

Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Ήταν κάτι πολύ γρήγορο, για το λόγο το ότι μέχρι την Κυριακή δούλευα με τον Γιώργο Τσαλίκη και Πάνο Καλλίδη στο Central. Η πρόταση ήρθε ξαφνικά από την επιχείρηση και φυσικά την αποδέχτηκα με μεγάλη μου χαρά.

Θα σε δούμε και δισκογραφικά μαζί, με κάποιο από τα παιδιά;                          

Δεν το έχω σκεφτεί αυτό… Δική σου ιδέα είναι… Να ξέρεις άμα γίνει κάτι εσύ θα ευθύνεσαι(γέλια).

Μίλησε μου για το νέο σου κομμάτι…                                                                                                 

Κάναμε μία διασκευή με τον Κωσταντίνο Πατζή και τον Νίκο Σουλιώτη, το γνωστό ΄΄Δε με ρίχνεις τώρα πια΄΄το Πρόδρομου, που το έχει γράψει ο Κωσταντίνος Παντζής με τον Γιάννη Λιόντο. Νομίζω ότι τα παιδιά το φρεσκάρανε αρκετά, το κάνανε πολύ σημερινό και όπως φαίνεται αρέσει στον κόσμο. Ήταν δική μου ιδέα και βρήκα τους κατάλληλους ανθρώπους που με βοήθησαν για να υλοποιήσω αυτή την ιδέα μου.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να εγκαταλείψεις τα παρκέ και να ασχοληθείς με το τραγούδι;                           

Κοίτα είναι ότι με τον Αθλητισμό και συγκεκριμένα ασχολήθηκα με το Μπάσκετ από το δημοτικό. ’Έπαιζα 10 χρόνια. Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω ήμουν 16 χρονών, ενώ παράλληλα δούλευα και σε άλλες δουλειές,(σερβιτόρα κτλ)πήγαινα σχολείο, φροντιστήριο. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να τα κάνω όλα ταυτόχρονα, έπρεπε για να ακολουθήσω αυτό που αγαπούσα από μικρή, να αφήσω κάτι πίσω και αυτό ήτανε αναγκαστικά το Μπάσκετ(πέρυσι προσπάθησα να ξανά ξεκινήσω αλλά κουράστηκα πολύ γρήγορα,είχα και κάποιους τραυματισμούς)και δεν το ρίσκαρα να το συνεχίσω, γιατί λόγο δουλειάς δεν θέλω να μείνω εκτός, λόγο κάποιου τραυματισμού φοβάμαι, γιατί τα τελευταία 3 χρόνια που βρίσκομαι Αθήνα μετά την Θεσσαλονίκη δεν έχω κάτσει καθόλου δόξα τον θεό.

Πες μου δύο λόγια για την Θεσσαλονίκη και τις εκεί συνεργασίες σου…            

Θεσσαλονίκη ανέβηκα το 2007, μετά από μία σαιζόν που έκανα εδώ στην Αθήνα που έκανα με τον Νότη Σφακιανάκη… Φαντάσου ανέβηκα για μία σαιζόν σε ένα μαγαζί και έκατσα 5 χρόνια στο συγκεκριμένο μαγαζί (7 μέρες την εβδομάδα δηλαδή 8 σαιζόν), μετά από εκεί δούλεψα με τον Χρήστο Χολίδη σε ένα άλλο… Ήμουν πολύ τυχερή που βρέθηκα εκεί γιατί το μαγαζί ήταν σχολείο για εμένα. Όταν ξεκινάει ένας καλλιτέχνης και έχει την ευκαιρία να βρίσκεται σε ένα χώρο που λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, αυτό είναι ότι καλύτερο που μπορούσε να συμβεί σε εμένα, από θέμα ρεπερτορίου, εμπειριών, τα πάντα.

Μετράς πολλές αξιόλογες συνεργασίες στο ενεργητικό σου.   Τι είναι αυτό που θυμάσαι από όλες αυτές τις συνεργασίες;                                                                

 Από όλες μου τις συνεργασίες προσπαθώ να παίρνω ότι καλύτερο μπορώ, π.χ όταν κατέβηκα από την Θεσσαλονίκη, βρέθηκα 2 χρόνια με τον Πάνο Κιάμο, από αυτόν τον άνθρωπο αυτό που έχω να θυμάμαι είναι ότι είναι εργάτης, δεν σταματάει ποτέ, από τον Πάνο έχω να θυμάμαι ότι είναι πολύ εργατικός. Μετά από τον Πάνο ήμουν στο Romeo βρέθηκα με Λευτέρη Πανταζή και Γιώργο Γιαννιά, εντάξει τι να πει κανείς γι΄ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πει τρομερά κομμάτια και εξαιρετικοί άνθρωποι. Μετά με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Πάνο Καλλίδη, εκεί να σου πω την αλήθεια ένιωσα διαφορετικά, πήρα τόση ενέργεια από αυτούς που μου βγήκε και εμένα πάνω στην πίστα.Τώρα εδώ με τα παιδιά που γνωρίζομαι όπως σου είπα, σε ένα μαγαζί που δουλεύει 4 μέρες την εβδομάδα Τετάρτη με Σάββατο, για τα δεδομένα είναι πάρα πολύ καλά,δεν νομίζω να υπάρχει μαγαζί αυτή τη στιγμή που να δουλεύει τόσες μέρες την εβδομάδα,αυτό το έχει κερδίσει το μαγαζί με πάρα πολύ καλά σχήματα που κάνει και το κρατάει σε ένα επίπεδο, παίρνω κάτι άλλο μία διαφορετική ενέργεια. Πάντα προσπαθώ να παίρνω κάθε τι θετικό από την κάθε μου συνεργασία και τον κάθε χώρο.

Από πού αντλείς δύναμη για να συνεχίζεις στο τραγούδι;                                          

Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήθελα να κάνω πάντα, από εκεί παίρνω δύναμη, από την υπερβολική μου αγάπη γι΄αυτό. Αν ρωτήσεις κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο θα σου πει ότι οκ μας ζάλισε όλη μέρα τραγουδούσε…Εκτός εάν κάποια στιγμή που θα κάνω οικογένεια που και πάλι δεν θα θέλω να σταματήσω.

Είναι κοντά η οικογένεια;                                                                                     

Δεν είναι στα άμεσα  σχέδια μου…Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, γιατί είμαι και λίγο απρόβλεπτη. Αυτή την στιγμή έχω αφοσιωθεί καθαρά πάνω στην δουλειά μου και δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Όσο έχει ανταπόκριση αυτό που κάνω, άλλο τόσο θέλω και προσπαθώ. Είναι κίνητρο για εμένα το ότι κάνω ένα βήμα και βλέπω ότι πάει καλά, θέλω να κάνω και το επόμενο όσο καλύτερα μπορώ.

 Vasiliki-44

Ψάχνοντας για εσένα δεν βρήκα φωτογραφίες  και δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική σου ζωή…                                                                                                                                          

 Δεν μου άρεσε ποτέ αυτό, να απασχολώ τα ΜΜΕ και τον κόσμο με αυτό, γιατί όταν αρχίσεις να απασχολείς με αυτό θα πρέπει να μπεις σε ένα τρυπάκι τέτοιο…Χωρίς να κατηγορώ τους ανθρώπους που το κάνουν αυτό…Δεν μου αρέσει να μιλάω γι΄αυτά, όπως είπες είναι προσωπικό, είναι για εμάς αυτό.  Θέλω όσο μπορώ να απασχολώ τα ΜΜΕ και τον κόσμο με την δουλειά μου και τίποτα παραπάνω.

Τι κρατάς και τι πετάς από την μέχρι τώρα πορεία σου;     

Κρατάω αυτό που με κάνει και συνεχίζω, βλέπω ότι αυτό που κάνω έχει ανταπόκριση γιατί άμα έβλεπα ότι δεν είμαι καλή σε αυτό που κάνω, η ότι δεν αρέσει στον κόσμο, δεν θα το συνέχιζα, γιατί είμαι πολύ εγωίστρια και αρκετά πεισματάρα και τελειομανής, δεν θα το συνέχιζα αν δεν…Τι να πρώτο πετάξω;(γέλια),περιστάσεις και ανθρώπους που μου δυσκόλεψαν τις μέρες, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες τις δουλειές.

Ποια είναι η σημαντικότερη συμβουλή που έχεις πάρει;                        

Είμαι πολύ τυχερή διότι έχω πάρει αρκετές συμβουλές…Δεν είναι κάτι ειδικό, ξέρεις του τύπου να προσέχεις, να μην νομίζεις ότι είσαι κάποια να είσαι σεμνή και ταπεινή κ.α… Ξέρεις το να σου δίνει κάποιος μία συμβουλή σημαίνει ότι σε έχει ξεχωρίσει για κάποιο λόγο και γι΄αυτό σου είπα ότι είμαι πολύ τυχερή, διότι ευτυχώς έχω αρκετές και τις έχω πάντα στο μυαλό μου.

Παρακολουθείς τα Talent Show στην Τηλεόραση που σχετίζονται με το τραγούδι;          

Eαν μιλάς το The Voice ναι γιατί θεωρώ ότι είναι πιο κοντά στην φωνή. Παλαιότερα δεν μου άρεσαν, γιατί αφορούσε περισσότερο την προσωπική ζωή του άλλου(ξέρεις που έμπαιναν μέσα στο σπίτι κτλ)εάν με ρωτούσες δεν θα το έκανα. Τώρα το The Voice που ασχολούνται με την φωνή, με την προσωπικότητα του καλλιτέχνη, είδα πολλούς φίλους μου, συναδέλφους μου, μου αρέσει αυτό και το βρίσκω αρκετά αξιοκρατικό. Τώρα από εκεί και πέρα αυτοί που λένε το ότι εκμεταλεύονται τα παιδιά και κατακρίνουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και γενικά αυτά τα show, είναι λάθος. Διότι τους δίνεται μία ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, γίνονται αναγνωρίσημοι  μέσα από αυτό. Είναι στο χέρι του καθενός το πώς το διαχειρίζεται ο καθένας, έχουμε πολλά παραδείγματα από παιδιά που βγήκαν απόtalent show και δουλεύουν μέχρι και σήμερα και κάνουν μεγάλες καριέρες. Είναι στο μυαλό του καθενός το οτιδήποτε και στους ανθρώπους που έχει δίπλα και συμβουλεύεται, βασικό αυτό.

Τι είναι αυτό που αγαπάς και απεχθάνεσαι τόσο  σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο;                                           

Αγαπάω πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου και την ομαδικότητα στην δουλειά. Δεν έχω κάτι να απεχθάνομαι όσο και εάν ακούγεται γραφικό αυτό. Το θέμα είναι να έχεις την οικογένειά σου καλά, τους φίλους σου και να πηγαίνεις μπροστά. Όσο υπάρχει καλή διάθεση και αγάπη πας καλά, όσο βάζεις τα άσχημα πράγματα στο μυαλό σου και τα θέλεις κι΄όλας μόνο πίσω σε πάει και σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία.

Εurovision θα πήγαινες;               

Κοίτα δεν μου έχουν κάνει πρόταση ακόμα(γέλια)…Δεν ξέρω… Μωρέ δεν είμαι της κίνησης εγώ, αυτό θέλει χορευτικά(γέλια)…Κοίτα εάν μου γινότανε θα ήταν μεγάλη μου τιμή ας αρχίσουμε από αυτό, εννοείται να εκπροσωπείς την χώρα σου, είναι ότι καλύτερο μπορούν να σου προτείνουν… τώρα εάν βελτιώσουμε την κίνηση θα είναι λίγο καλύτερα(γέλια)…Επί τη ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στην φετινή συμμετοχή μας, που είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και όμορφη.

Τι θα ήθελες να πεις κλείνοντας αυτή την συνέντευξη.                                                                                            

Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο Frangelico, με αυτή την ομάδα, αυτούς τους ανθρώπους, είμαστε σαν οικογένεια. Έτσι θα ήθελα να κλείσω με αυτή την όμορφη διάθεση, γι΄αυτό το καινούργιο που ξεκινάω και ελπίζω να περάσουμε πολύ όμορφα γιατί το καλοκαίρι είναι πολύ μεγάλο και πολύ κοντά.

Φωτογραφίες-Στάυρος Γιαννούλης.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!