Τι έδειξαν οι πρώτες μετρήσεις για τις πρωινές εκπομπές;

Στην αρένα της Nielsen “έπεσαν¨χθες όλες οι πρωινές εκπομπές. Τι έδειξαν τα μηχανάκια;


Χθες  ολοκληρώθηκε ο τηλεοπτικός χάρτης των πρωινών εκπομπών, καθώς εσπευσμένα και σχετικά πρόωρα βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα τόσο ο Γιώργος Παπαδάκης με το Καλημέρα Ελλάδα, όσο και οι infotainment εκπομπές Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή αλλά και με το Καλημέρα σας με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Η μάχη για την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης φέτος αναμένεται να είναι σκληρή και ο ανταγωνισμός μεγάλος, ωστόσο, η πρώτη τηλεμαχία της σεζόν  έδωσε το κλίμα  για το τι πρόκειται να συμβεί τους επόμενους μήνες.

Έτσι, η πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη κατάφερε να συγκεντρώσει το 19,6% στο γενικό σύνολο, ενώ το Happy Day σημείωσε 12,4% του γενικού συνόλου. Όσο για τη Χριστίνα Λαμπίρη έκανε μέσο όρο μόλις 5,8%.

Στο δυναμικό κοινό 15-44, το σκηνικό άλλαξε λίγο, δίνοντας  την πρώτη θέση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή που έκανε μέσο όρο 18,6%, ενώ ο μέσος όρος του Καλημέρα Ελλάδα ήταν 13%. Η χριστίνα Λαμπίρη, παρέμεινε σε χαμηλά νούμερα με μέσο όρο 4,6%.

Από την άλλη, η πρωινή ενημερωτική του Mega, που ήδη βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα εδώ και δυο εβδομάδες, έκανε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 15,5, ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44 ο μέσος όρος της εκπομπής ήταν 8,9%.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!