Σελένα Γκόμεζ: Κάνω χημειοθεραπεία ρε μαλ@κες!

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τα περιττά κιλά της!


Τους τελευταίους μήνες πολλοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν τη Selena Gomez, ότι έχει πάρει περιττά κιλά, ύστερα από τον επίπονο χωρισμό της από τον Justin Bieber. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, απέδιδαν την «εξαφάνισή» της από τον καλλιτεχνικό χώρο στο γεγονός ότι βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης καθώς δε μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι θα μείνει μακριά από το νεαρό τραγουδιστή. Τελικά τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Billboard, η ίδια πάλευε με τον Λύκο, έκανε χημειοθεραπείες και ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα! Και σα να μην έφτανε αυτό, είχε και τα media εναντίον της!

«Διαγνώστηκα με λύκο και χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες. Γι’ αυτό το λόγο τα σταμάτησα όλα, θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό. Ήθελα τόσο πολύ να βγω και να πως σε όσους τα έγραφαν αυτά “δεν έχετε ιδέα! Κάνω χημειοθεραπείες ρε μ@λ@κες!”», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους επικριτές της.

Και κατόπιν συμπλήρωσε: «Είμαι τόσο (f**cking) καλή με όλους και όλοι είναι τόσο κακοί προς εμένα. Δουλεύω από τότε που ήμουν 7. Είμαι πρέσβειρα της UNICEF από τα 17 μου. Είναι απογοητευτικό που έχω γίνει θέμα στα ταμπλόιντ».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!