Πρεμιέρα για το Αmerican Horror Story – Τι θα δούμε στο 4ο κύκλο της σειράς

Σε ένα μήνα απο τώρα θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα του 4ου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς.


Όλο το καλοκαίρι, το Fox φρόντιζε να «διαφημίζει» όσο πιο αινιγματικά μπορούσε τον 4ο κύκλο του πολυβραβευμένου «American Horror Story» και να μην αφήνει να διαρρεύσει τίποτα για την ημερομηνία πρεμιέρας.

H πρεμιέρα, όμως, είναι γεγονός: Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 22 το βράδυ, οι φανατικοί της της πολυβραβευμένης σειράς τρόμου θα παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο του «Freak Show» – τίτλος εξαιρετικά… ελπιδοφόρος για τη συνέχεια της σειράς.

Για την ώρα το δίκτυο «ταΐζει» τους τηλεθεατές με μυστηριώδη, υποβλητικά teasers και αντίστοιχης αισθητικής αφίσες, που υπόσχονται έναν συγκλονιστικό νέο κύκλο.
10613151_747257041976948_4578917584334081671_n
Όπως από την άνοιξη ενημέρωνε το bizznews.gr, σ’ αυτή τη νέα τηλεοπτική περίοδο, η Jessica Lange και πολλοί ακόμη από το αρχικό καστ της σειράς, μεταφέρονται σε ένα τσίρκο τεράτων της δεκαετίας του ’50, κάπου στη Φλόριντα.

Με τη Cher, τον ελληνικής καταγωγής Michael Chiklis, τον Wes Bentley και αρκετούς ακόμη superstar να εισβάλλουν στο story, οι παραγωγοί υπόσχονται νύχτες γεμάτες μυστήριο, τρόμο και ανεξήγητους θανάτους σε ένα τσίρκο που… τρέφεται από τους εργαζόμενους του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!