ΝΕΑ τηλεοπτική σεζόν: Αυτές είναι όλες οι εξελίξεις και οι εκπομπές που ετοιμάζονται!

Τα πρόσωπα, οι εκπομπές, οι εκπλήξεις!


Παρότι η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι προ των πυλών, τα κανάλια βρίσκονται ακόμα σε συνεχή ραντεβού και συζητήσεις, για να κλείσουν το νέο τους πρόγραμμα. Το People εξασφάλισε σχετικό ρεπορτάζ.

MEGA
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής του σταθμού. Ωστόσο, ούτε ο τίτλος «Το πρωινό μας», αλλά ούτε και η συμμετοχή του Λεωνίδα Καλφαγιάννη μπροστά από τις κάμερες ισχύουν. Οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν ρίξει στο τραπέζι κάποια ονόματα και γίνονται δοκιμαστικά και συζητήσεις, προκειμένου να βρεθούν τα πρόσωπα που θα «δέσουν» με την Ντορέττα στον αέρα της εκπομπής. Ένα από αυτά είναι της Δέσποινας Βλεπάκη, που παρουσίαζε τον καιρό στο δελτίο ειδήσεων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σχεδόν βέβαιη είναι η παραμονή της Τζένης Μπαλατσινού στο Mega, όπου θα παρουσιάζει magazinο τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου.

ΑΝΤ1
Αβεβαιότητα επικρατεί και στα στούντιο ΚΑΠΠΑ, καθώς δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα ξεκινήσει η πρωινή εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πηγές του People, το The Voice 3 βρίσκεται ήδη στα σκαριά, καθώς έφερε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης στο σταθμό. Για τις καρέκλες των coaches υπάρχουν σκέψεις ανανέωσης και κάποια από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά των Θοδωρή Μαραντίνη, Ελένης Τσαλιγοπούλου και Σάκη Ρουβά (όχι για όλους μαζί), χωρίς όμως να έρθει παρθεί κάποια απόφαση ακόμα. Στο Πρω1νό εντάχτηκε η Μαρία Ηλιάκη, που ουσιαστικά αντικατέστησε τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πρόκειται να παρουσιάσουν καθημερινή απογευματινή εκπομπή. Τίτλος δεν έχει βρεθεί, ενώ ένα πρόσωπο που επιθυμεί να έχει μαζί του ο Δημήτρης είναι το ραδιοφωνικό του ήμισυ, Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον.

ALPHA
Η ομάδα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αλλάζει ριζικά. Στο πλευρό της, κατά πάσα πιθανότητα, θα βρίσκονται η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Νάνσυ Παραδεισανού και το μοντέλο Στέφανος Μιλάτος, ενώ την επιμέλεια της εκπομπής αναλαμβάνει ο Παύλος Σταματόπουλος, που θα κατεβαίνει και στο πλατό. Στην απογευματινή ζώνη παραμένει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θα παρουσιάσει μια ολοκαίνουρια εκπομπή. Αυτές τις μέρες γίνονται τα τελικά δοκιμαστικά, ώστε να κλείσει οριστικά η ομάδα. Όσον αφορά την πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, πληροφορίες του People τη θέλουν να παρατείνεται κατά μισή ώρα (θα τελειώνει στις 11.00) και μετά τη σκυτάλη θα παίρνει ο Σπύρος Χαριτάτος με ειδησεογραφική εκπομπή.

STAR
Για πρώτη φορά η Ζήνα Κουτσελίνη κατεβαίνει από το control και αναλαμβάνει την παρουσίαση δίωρης καθημερινής εκπομπής (12.00-14.00) το μεσημέρι. Η σκαλέτα θα κινείται κατά πάσα πιθανότητα σε gossip και lifestyle θέματα. Μετά τη Ζήνα ακολουθεί η εκπομπή μαγειρικής Blind Taste με παρουσιαστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, το ΦΜ Live με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου (με ανανεωμένο πλατό και ίσως κάποια πρόσωπα), ο Τροχός της Τύχης, αλλά και το ολοκαίνουριο καθημερινό και πολλά υποσχόμενο σίριαλ 9 Μήνες που υπογράφει η Άννα Αδριανού. Όλα τα παραπάνω έρχονται να διαψεύσουν την είδηση πως ο Μάρκος Σεφερλής θα αναλάμβανε τη ζώνη 13.00-16.00 με τον τίτλο Μάρκος με τη Μία. Ο κωμικός ηθοποιός συζητά για άλλη εκπομπή (βραδινή μάλλον), που να «κουμπώνει» περισσότερο επάνω του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!