My Big Fat Greek Wedding 2: Η οικογένεια Πορτοκάλος επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

To «My Big Fat Greek Wedding 2» μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και η Νία Βαρντάλος δίνει μέσω instagram την απάντηση της για τους λόγους που την οδήγησαν να κάνει το σίκουελ της ταινίας.


To «My Big Fat Greek Wedding 2» μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και η Νία Βαρντάλος δίνει μέσω instagram την απάντηση της για τους λόγους που την οδήγησαν να κάνει το σίκουελ της ταινίας. Με μία selfie, στο βάθος της οποίας ο Τζον Κόρμπετ φαίνεται ημίγυμνος, η πρωταγωνίστρια απαντά στο δίλημμα που τέθηκε πριν από ένα χρόνο όταν ξεκινούσαν τα γυρίσματα και η ίδια δήλωνε: “Ξέρω πως μερικοί κυνικοί άνθρωποι στα μέσα ενημέρωσης θα γράψουν ότι ο μόνος λόγος που το κάνω είναι γιατί ξέμεινα από χρήματα, ή γιατί θέλω να φιλήσω και πάλι τον Τζον Κόρμπετ. Λοιπόν ένα από αυτά τα δύο ισχύει».

Vardalos-1

Δεκατρία χρόνια μετά το «My Big Fat Greek Wedding», η θορυβώδης οικογένεια Πορτοκάλος ετοιμάζεται για ένα ακόμα γάμο και έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη ενός οικογενειακού μυστικού. Η Τούλα και ο Ίαν στο σίκουελ της ταινίας έχουν μια κόρη την οποία υποδύεται η 17χρονη Έλενα Καμπούρις, επίσης ελληνικής καταγωγής, η οποία έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «American Odyssey».

elena kambouris-1

Η ταινία αναμένεται να βγεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Μαΐου του 2016, απέναντι από «Batman v Superman: Dawn of justice» του Ζακ Σνάιντερ που κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα. Την παραγωγή έχουν αναλάβει όπως και στην πρώτη ταινία ο Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του, Ρίτα Γουίλσον, ενώ την σκηνοθεσία ο Κερκ Τζόουνς.

Ο «Γάμος αλά ελληνικά» είναι από τις πιο εμπορικές κομεντί στην ιστορία του κινηματογράφου, σημειώνοντας εισπράξεις ύψους 241 εκατ. δολαρίων. Η Βαρντάλος κέρδισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ για το σενάριο της, το οποίο βασίστηκε σε ένα θεατρικό έργο που είχε γράψει παλαιότερα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!