Μόνο στο Bizznews.gr | Δείτε το τρέιλερ με την Μαρία Κορινθίου…στο ”ράφι”

Ο Παναγιώτης Καποδίστριας είχε άλλα σχέδια για τη Μαρία, καθώς τη μεταμόρφωσε στη “Θεοπίστη”, μια γυναίκα που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο λόγος του Θεού.


Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa και οι σπουδαστές του δε σταματούν ποτέ να εργάζονται πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα μέχρι το Σεπτέμβρη, που θα ξεκινήσει η προβολή της νέας σειράς “Στο Ράφι”.
Αυτή τη φορά, πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία Κορινθίου, όχι όμως όπως τη γνωρίζουμε…
Αν περιμένατε να δείτε μια μοναχική καλλονή που περιμένει απεγνωσμένα να βρει τον πρίγκιπα της, μάλλον κάνετε λάθος! Ο Παναγιώτης Καποδίστριας είχε άλλα σχέδια για τη Μαρία, καθώς τη μεταμόρφωσε στη “Θεοπίστη”, μια γυναίκα που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο λόγος του Θεού.

Τα μεγάλα προβλήματα της ηρωίδας ξεκινάνε όταν η ανιψιά της από το χωριό, έρχεται για σπουδές στην Αθήνα και ο κολλητός της φίλος, βλέπει τη Θεοπίστη και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Η “θεούσα γεροντοκόρη” βρίσκεται αντιμέτωπη με τα πιστεύω της και με το “αμάρτημα του έρωτα”.

Όσο για το που θα γύρει τελικά η ζυγαριά, θα το αποφασίσουν οι τηλεθεατές…Προς το παρόν, πάρτε μια γεύση από το ξεκαρδιστικό επεισόδιο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!