
Ανδρέας Γεωργίου για τη «Γη της Ελιάς»: Είναι η πρώτη φορά που γυρίσαμε δύο εκδοχές – Δεν έχουμε αποφασίσει ποια θα κρατήσουμε
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου, σήμερα, Τετάρτη (30/4). Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς», αποκαλύπτοντας πως θα συμμετέχει και ο ίδιος στα επόμενα επεισόδια.
«Θα την “πατήσω” με τη Βασιλική. Κάποιοι ήρωες θα αναπτυχθούν επιχειρηματικά στην Κρήτη και εκεί θα μπουν κάποιοι νέοι ήρωες. Θα έχουμε μία αναστάτωση στη Μάνη με τον θάνατο της Αρετής και θα κατηγορηθεί ο Στάθης. Μπορεί και να την έχει σκοτώσει ο Στάθης. Έχουμε γυρίσει για πρώτη φορά δύο εκδοχές. Η μία είναι ο Στάθης να την σκοτώνει. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα ποιο θα κάνουμε», είπε αρχικά ο Ανδρέας Γεωργίου.
Οι νέες προσθήκες
Ο Ανδρέας Γεωργίου αναφέρθηκε και στις προσθήκες που θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια, αποκαλύπτοντας πως θα συμμετέχει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που θα δουλέψουμε μαζί. Ήταν να δουλέψουμε και στο “Τατουάζ”. Θα κάνει έναν πολύ κόντρα ρόλο. Θα θίξουμε ένα κοινωνικό θέμα και ο Χρήστος δεν θα είναι τόσο θετικός χαρακτήρας. Θα είναι από μία οικογένεια της Κρήτης. Η σύζυγός του θα είναι η Πέμη Ζούνη».
Κλείνοντας, ο πετυχημένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος είπε για την προσωπική του ζωή: «Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού ακόμα. Έχουμε ένα φάκελο που λέει το φύλο αλλά δεν το έχουμε ανοίξει ακόμα. Θέλουμε να είναι καλά και δεν μας πειράζει το φύλο. Λέμε μήπως κάνουμε ένα gender reveal. Περιμένω πως και πως να γίνω μπαμπάς. Το παιδί θα το βαφτίσει ο αδελφός της Σιμώνης, το έχουν πει από παιδιά. Αλλά θα έρθουν και άλλα παιδιά».