Μυρσίνη Αρναούτη: Έμαθε πριν δύο ημέρες για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη-Τι θυμάται από το τροχαίο;

Ο δικηγόρος της Μυρσίνης Αρναούτη, Γιάννης Κωλέτης, βρέθηκε χτες στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon και μίλησε για την κατάσταση της νεαρής κοπέλας που πριν λίγες ημέρες βγήκε από την εντατική.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η 30χρονη θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι, ενώ ήδη φέρει τραχειοστομία που την εμποδίζει να μιλήσει. Πρόκειται για το άτομο που όπως έχει γίνει γνωστό, καθόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τροχαίου. Η Μυρσίνη ή Μίνα, μπορεί να βγήκε από την εντατική, όμως παραμένει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας του Ευαγγελισμού.

Μάλιστα, η 30χρονη πληροφορήθηκε μόλις πριν από δύο ημέρες τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Ο κ. Κωλέτης, ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα του Epsilon, πως η νεαρή γυναίκα στενοχωρήθηκε πάρα πολύ όταν έμαθε για τον άδικο χαμό του γνωστού τραγουδιστή.  Το σοκ από το τροχαίο είναι μεγάλο και η Μίνα Αρναούτη θυμάται το περιστατικό, πώς έγινε και ποιος οδηγούσε, αλλά οι γιατροί δεν της επιτρέπουν ακόμα να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!