Λευτέρης Πετρούνιας: Άρχοντας και σόουμαν των κρίκων [βίντεο]

Το σταυροπόδι στον αέρα έκλεψε την παράσταση στο γκαλά της ενόργανης

Το σταυροπόδι στον αέρα έκλεψε την παράσταση στο γκαλά της ενόργανης


Έκλεψε την παράσταση ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας στο γκαλά της ενόργανης γυμναστικής, το οποίο πραγματοποιείται πάντα την επομένη της λήξης των τελικών του αθλήματος, με τη συμμετοχή των νικητών και καλλιτεχνών.

Ένα σόου στο οποίο οι αθλητές απαλλαγμένοι από το άγχος επαναλαμβάνουν το πρόγραμμά τους προσθέτοντας «πινελιές» που χαρίζουν θέαμα και χειροκρότημα. Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ζήτησε από τον 2ο Ολυμπιονίκη των κρίκων στο Ρίο, τον Βραζιλιάνο, Αρτούρ Ζανέτι, να τον ανεβάσει στους κρίκους, καθώς ο γυμναστής του Δημήτρης Ράφτης επιστρέφει στην Αθήνα. Στη συνέχεια ο «χρυσός» Λευτέρης εκτέλεσε το δύσκολο πρόγραμμά του και μερικά ακροβατικά όπως: έκανε σταυροπόδι στον αέρα, χτύπησε παλαμάκια με τις πατούσες και άλλα τέτοια που ξεσηκώνουν τις κερκίδες.

Το Ολυμπιακό Γκαλά της ενόργανης γυμναστικής καθιερώθηκε το 1996 στην Ατλάντα και από τότε πραγματοποιείται σε κάθε Ολυμπιακή διοργάνωση πλην του 2012 στο Λονδίνο.

image

Μοναδική εξαίρεση τους Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, όπου τελικά δεν έγινε. Θυμίζουμε, πως ο Πετρούνιας ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει αύριο στην Αθήνα, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ενόργανης, αλλά άλλαξε τα εισιτήρια της επιστροφής και αναμένεται να γυρίσει μετά την Τελετή Λήξης μαζί με την αποστολή της ρυθμικής γυμναστικής.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!