Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ανάγκη για αγάπη και συντροφικότητα θα μας ξυπνήσει η σημερινή ημέρα με το την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ζυγού. Ισορροπία, γαλήνη και ψυχική ηρεμία κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Ανάγκη για αγάπη και συντροφικότητα θα μας ξυπνήσει η σημερινή ημέρα με το την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ζυγού. Ισορροπία, γαλήνη και ψυχική ηρεμία κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.


Κριός

Κριέ μου, στη θέση σου δε θα άφηνα ούτε μια ώρα να περνά ανεκμετάλλευτη. Τα άστρα σε ευνοούν κι η τύχη είναι με το μέρος σου, βρες τρόπους να χειριστείς τα πράγματα σωστά. Το περιβάλλον σου σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα, φρόντισε τώρα κι εσύ τον εαυτό σου κι όλα θα πάνε παραπάνω από καλά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αφύπνιση.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, έχεις την τάση να βιάζεσαι. Αγχώνεσαι και ανυπομονείς με αποτέλεσμα να πιέζεσαι και να δυσανασχετείς. Προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί οι εξελίξεις που ελπίζεις θα ‘ρθουν, αλλά θα χρειαστούν χρόνο, υπομονή και φυσικά σκληρή δουλειά, με μέτρο όμως πάντα και χωρίς πανικό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, πήρες αποφάσεις στο πρόσφατο παρελθόν που σιγά-σιγά αποδεικνύονται όχι κι οι καλύτερες επιλογές. Αυτό όμως φυσικά και δεν είναι λόγος για να σε πιάνει απελπισία. Πάντα έχεις περιθώρια για βελτίωση κι αλλαγή. Δούλεψε με όσα έχεις και προσπάθησε να καλύψεις τις συνέπειες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δυναμισμός.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, τα άστρα σε ευνοούν, επομένως είναι η καταλληλότερη στιγμή για μια νέα αρχή, ένα επαγγελματικό ρίσκο, μια πρόκληση ή μια γνωριμία. Τίποτα όμορφο δε θα συμβεί αν μένεις στα σίγουρα και τα ασφαλή. Κάνε μια τρέλα τώρα που οι πιθανότητες είναι μαζί σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Άνοδος.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, έχεις πολλά στο κεφάλι σου κι είναι λογικό να αγχώνεσαι. Έχεις θέσει πολύ ψηλά τον πήχη κι αυτό σημαίνει αντίστοιχα μεγάλη προσπάθεια από μεριάς σου. Μην απογοητευτείς, ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά ο προορισμός αξίζει κι εσύ άλλωστε έχεις αποδείξει πως μπορείς να τα καταφέρεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πίστη.

 

Παρθένος

Παρθενάκι, εμπόδια συναντάς στο δρόμο σου, αλλά είσαι συνηθισμένος εσύ στο να ξεπερνάς τέτοιες καταστάσεις και τα άστρα σε βοηθούν να βρεις τον σωστό δρόμο. Είναι καλή στιγμή για αποφάσεις για το μέλλον σου και κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αντοχή.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, αλλαγές συμβαίνουν γύρω σου, ριζικές κι ευχάριστες. Θα χρειαστείς χρόνο να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, όμως θα απολαμβάνεις τη διαδρομή προς την επιτυχία. Προσπάθησε να εστιάσεις σε αυτό και να μην εγκαταλείψεις κάπου στην πορεία τους στόχους σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξέλιξη.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, οι κόποι σου βγάζουν καρπούς πια κι εσύ καμαρώνεις όπως σου αξίζει. Να περιμένεις βέβαια ζήλιες κι αντιδράσεις, αλλά μην τους επιτρέψεις να σου κλέψουν τη λάμψη σου. Εσύ ειδικά γνωρίζεις καλά πως ό,τι κατάφερες, το διεκδίκησες με πάθος κι επιμονή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανταγωνισμός.

 

Τοξότης

Τοξότη, έρχονται και καλύτερες μέρες για σένα που θα επηρεάσουν όλους τους τομείς της ζωής σου και θα φέρουν αυτή την πολυπόθητη ισορροπία κι αρμονία που τόσο επιθυμείς. Μη φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια και να εμπιστευτείς τους δικούς σου ανθρώπους, θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι κι υποστηρικτικοί.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανάκαμψη.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, καλό θα ήταν να μην πέσεις με τα μούτρα σε τίποτα αυτή τη στιγμή. Μέτρο κι οργάνωση είναι αυτό που χρειάζεσαι. Έχεις αφήσει υποθέσεις ανοιχτές που πρέπει να αποφασίσεις τι θα τις κάνεις κι επιθυμίες να εκκρεμούν. Κάτσε σκέψου, βάλε λογική και συναίσθημα μαζί και κατέληξε κάπου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφάσεις.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, τα νεύρα σου δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση. Το άγχος, η δουλειά, προβλήματα στις σχέσεις και συνεχείς προκλήσεις σε αναστατώνουν. Μην μπεις στον πειρασμό να ανακατευτείς, να δώσεις εξηγήσεις ή απαντήσεις. Η σιωπή κάποιες φορές είναι παραπάνω κι από χρυσός.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αδιαφορία.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, σε πνεύμα αλλαγής ξύπνησες και δεν κρατιέσαι. Κάνεις όμως βιαστικές κινήσεις που καταλήγουν σε λάθη κι αστοχίες. Η ριζική αλλαγή θέλει χρόνο, μικρά και σταθερά βήματα και πάνω από όλα σιγουριά. Μην αποσυντονίζεσαι απ’ τον ενθουσιαμό σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπομονή.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!