Τώρα που το καλοκαίρι είναι σε απόσταση αναπνοής τα πρώτα outdoor parties αρχίζουν να οργανώνονται. Με μερικές πρωτότυπες ιδέες και κατάλληλη ατμόσφαιρα θα ξεχωρίσετε από τα συνηθισμένα και θα διοργανώσετε ένα πάρτι, χωρίς υψηλό budget και πολύ κόπο, που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.

από την Όλγα Στάμου

πηγή φωτογραφιών: pinterest

Διαλέξτε concept

Bρείτε μια ιδέα και οργανώστε πάνω σε αυτή όλο το πάρτι. Αυτή μπορεί να είναι είτε ένα χρώμα, είτε μια ταινία, είτε ένα trend. Πάνω σε αυτό βασίστε το στολισμό σας και υποστηρίξτε το σε κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης. Αν θέλετε να δώσετε μια ακόμα πιο ιδιαίτερη πινελιά στο event, βάλτε τους καλεσμένους στο παιχνίδι και ζητήστε τους να ντυθούν σε σχετικά χρώματα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια ιδανική ατμόσφαιρα για ένα μοναδικό πάρτι.

Προσέξτε το φωτισμό

Αν το πάρτι είναι βραδινή ώρα, δώστε ιδιαίτερη σημασία στο φωτισμό. Χρησιμοποιήστε θερμό φως σε μικρές δόσεις, με λαμπάκια και κεράκια σε πολλές γωνιές του χώρου. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο και μια διακόσμηση ιδιαίτερη εντυπωσιακή που θα κερδίσει τους καλεσμένους σας. Αποφύγετε τα μεγάλα φώτα ή τα ψυχρά χρώματα φωτισμού.

Οργανώστε δραστηριότητες για όλα τα γούστα

Αυτό που έχει σημασία για να θεωρηθεί ένα πάρτι επιτυχημένο είναι όλοι οι καλεσμένοι να περάσουν καλά. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να εξασφαλίσετε πως θα υπάρχει μια επιλογή για όλα τα γούστα. Πέρα από την καλή μουσική που είναι ένα κομβικό σημείο για κάθε πάρτι, προβλέψτε και την απασχόληση όσων δεν είναι τόσο του χορού, με μερικά drinking games ή τη δημιουργία μερικών chill γωνιών για όσους προτιμούν πιο ήπιους τόνους διασκέδασης.

Επιμεληθείτε το μπουφέ

Είτε είναι πάρτι με φαγητό είτε για ποτό, δώστε προσοχή στο περιεχόμενο του μπουφέ. Επιλέξτε με έντονη δόση φαντασίας τόσο το στήσιμο του, όσο και τα πιάτα αυτά καθ αυτά. Όσον αφορά τα ποτά, φτιάξτε κοκτέιλ και βάλτε τα σε κανάτες, χρησιμοποιήστε ζελεδάκια, φρούτα και άλλα πολύχρωμα υλικά για να δώσετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο μπουφέ και να ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά διαφορετικά αντικείμενα που μπορούν να σας βοηθήσουν να στήσετε το τραπέζι δίνοντάς του ένα ιδιαίτερο στυλ, φτάνει μόνο να ενεργοποιήσετε τη φαντασία σας.