H Eλένη Μενεγάκη τα παίζει όλα για όλα και αυτό είναι μαγκιά της

Αποκαλυτπική όσο ποτέ η γνωστή τηλεκριτικός Αλεξάνδρα Τσόλκα μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη, την Ναταλία Γερμανού και την Ζήνα Κουτσελίνη τώρα που θα βρεθούν η μια απέναντι απο την άλλη.


Δε μιλάει συχνά μα όταν το κάνει δε μετράει αυτά που λέει, τα λέει έξω απο τα δόντια και γι αυτό το λόγο η Αλεξάνδρα Τσόλκα είναι πάντα πηγή είδησης αυτή τη φορά απο το περιοδικό YOU.

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα αναφέρθηκε στην ξανθιά παρουσιάστρια λέγοντας ποιά είναι εκείνα τα στοιχεία της χαρίζουν πάντα την πρωτιά στις εκπομπές της όσα χρόνια και αν είναι στην τηλεόραση. Μεταξύ άλλων είπε για την Ελένη Μενεγάκη: «Προσαρμοστικότητα, εξέλιξη, κανονικότητα και μια ζωή εκτεθιμένη τόσο ώστε μια γυναίκα να ταυτίζεται μαζί της και να την θεωρεί συγγενή της, δικιά της, οικεία της, μακρινή ξαδέρφη. Είναι ακόμα πανέξυπνη, έμπειρη στην τηλεόραση, με μοναδική ικανότητα να σε χαλαρώνει τόσο που να της λες τα πάντα, σαν να σε υπνωτίζει. Έχει μια σαγήνη σαν γυναίκα και ως επαγγελματίας, είναι ανθεκτική, αντοχής, δαιμόνια και εργατική» και συμπλήρωσε «Ακόμα μου αρέσει που είναι μυθιστορηματική. Πήρε ρίσκα, ανέλαβε την ευθύνη και αφέθηκε σε ένα μεγάλο έρωτα, έχοντας πάντα προστατευμένα τα υπέροχα παιδιά της. Τα έπαιξε όλα για όλα και η γυναικεία της φύση ζήτησε δικαίωμα. Μαγκιά της», δήλωσε η ίδια.

Η Ναταλία Γερμανού φέτος θα είναι απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, την απόφαση αυτή της παρουσιάστριας, δεν θα μπορούσε να μην την σχολίασει η Αλεξάνδρα Τσόλκα η οποία δήλωσε πως δεν το θεωρεί λάθος «Η Ναταλία, η πιο ευφυής παρουσιάστρια κατά την γνώμη μου και η καλύτερη στις συνεντεύξεις, με χιούμορ και παρείστικη πάντα διάθεση, έχει δικό της κοινό που θα ενισχύσει με θεατές την ζώνη. Νομίζω πως -αν μη τι άλλο- τα μεσημέρια μας θα έχουν ενδιαφέρον με αυτές τις κυρίες στις γραμμές».

Η Ζήνα Κουτσελίνη φέτος θα είναι σε ρόλο παρουσιάστριας για πρώτη φορά. Πως βλέπει αυτή την απόφαση της, η τηλεκριτικός; «Χρόνια έφτιαξε καριέρες. Έστησε στα πόδια τους τις περισσότερες παρουσιάστριες που σήμερα βγάζουν παχύλες αμοιβές χάρη στην ίδια. Δεν νομίζω να άκουσε «ευχαριστώ». Είναι αγωνίστρια. Και στην ζωή και στην δουλειά».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!