Γνωρίστε στον σύζυγο και προπονητή της Κατερίνας Στεφανίδη [εικόνες]

Η Κατερίνα Στεφανίδη, όλες αυτές τις μέρες, είχε στο πλευρό της τον σύζυγο και προπονητή της Μιτς Κρίερ.


«Ο λόγος που τα πράγματα πηγαίνουν τόσο καλά τα τελευταία χρόνια είναι πως βάζουμε στόχους σε σχέση με τον εαυτό μου. Αν στο Ρίο κάνω αυτό που πρέπει να κάνω –από άποψη επίδοσης– και υπάρχουν άλλες κοπέλες που εκείνη την ημέρα ή είναι καλύτερες ή πιο τυχερές, εγώ πάλι χαρούμενη θα είμαι. Θέλω απλά να κάνω αυτό που ξέρω και μπορώ. Αν είναι αρκετό για ένα μετάλλιο, θα είναι ωραία», δήλωσε στο People η Κατερίνα Στεφανίδη, τον περασμένο Ιούλιου.

Τελικά, τα κατάφερε έγινε «χρυσή» χαρίζοντας συνάμα, υπερηφάνεια στους Έλληνες! Το χρυσό κορίτσι του ελληνικού στίβου, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Η 26χρονη αθλήτρια στον τελικό του άλματος επί κοντώ βρέθηκε στην πρώτη θέση, καταφέρνοντας να ξεπεράσει το 4,85 αφήνοντας πίσω της την Αμερικανίδα αθλήτρια και στην τρίτη θέση τη Νεοζηλανδή Μακάρτνεϊ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, όλες αυτές τις μέρες, είχε στο πλευρό της τον σύζυγο και προπονητή της Μιτς Κρίερ. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και της δίνει δύναμη να πετυχαίνει τους στόχους της. Χθες, ήταν μαζί της στους Ολυμπικούς Αγώνες και μάλιστα, ήταν το άτομο που της ανακοίνωσε ότι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Γνωρίστηκαν στην Αριζόνα των ΗΠΑ όπου η αθλήτρια βρέθηκε για αγώνες. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και τον Μάιο του 2015 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, αρκετά συχνά αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα μαζί με τον σύζυγο της.

Δείτε φωτογραφίες από την καθημερινότητα, τον γάμο και τη ζωή τους:  



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!