Εντυπωσιακή κοινή φωτογράφηση για Δούκισσα Νομικού, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αντίνοο Αλμπάνη

Για την θεατρική παράσταση “Τρωικός Πόλεμος” που κάνει σύντομα πρεμιέρα.


Η Δούκισσα Νομικού θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα παιδική παράσταση που πραγματεύεται την ιστορία του Τρωικού πολέμου, και θα υποδυθεί την Ωραία Ελένη. Μάλιστα, την πρώτη επίσημη φωτογραφία από την παράσταση μοιράστηκε, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η συμπρωταγωνίστριά της, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε μάλιστα αναφερθεί στην παράσταση μέσα από το προσωπικό της blog στο Missbloom.gr: «Απο 8 Φλεβάρη λοιπόν, θα ανέβει στο Παλλάς ο Τρωικός Πόλεμος!! 25 άτομα θίασος, ζωή να έχουμε!! Πέρα και πρώτα απ’ όλα, είναι φανταστικό για μένα που θα παίξω σε μία παιδική παράσταση! Παιδική υπερπαραγωγή θα την έλεγα!! Το πόσο μ’ αρέσει που θα μπορώ να έχω τα παιδιά μου μαζί… Η αλήθεια είναι πως πάντα είναι συχνά μαζί μου στο θέατρο, αλλά στο Hangover δεν τους έχω πάρει καθόλου, γιατί η παράσταση είναι κάπως.. για πιο μεγάλα παιδιά!! Είναι και βραδυνές οι παραστάσεις, ενώ ο Τρωικός Πόλεμος θα παίζει Σαββατοκύριακα πρωί. Οπότε θα τους έχω κοντά μου και πιστεύω πως θα τους αρέσει πιο πολύ απο κάθε αλλη φορά!».

Τις υπόλοιπες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή φωτογράφηση μοιράστηκε στη συνέχεια ο Αντίνοος Αλμπάνης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!