Ελένη Φουρέιρα: “Έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία!”

Η γνωστή τραγουδίστρια το ομολόγησε!


Στο νέο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού Kool η Ελένη Φουρέιρα δεν κάνει μόνο την πιο αποκαλυπτική φωτογράφηση της στο φακό της Μάρας Δεσύπρη, αλλά δίνει και την πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη, μιλώντας για πρώτη φορά για την καταγωγή της και το ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα.

«Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό και στο σχολείο και όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι. Αυτό με έκανε πιο δυνατή και να μπορώ να δώσω κι ένα μήνυμα στα νέα παιδιά» είπε στον Κωνσταντίνο Ντάφλο.

«Το να κρίνεις κάποιον από τη σεξουαλικότητά του ή από την εθνικότητά του κι όχι γι’ αυτό που πάει να κάνει. Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού. Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Eλληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα. Και γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου.

Δεν με ενοχλεί πια, γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που «φούσκωσε» η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα πια σημασία. Δεν έχει νόημα να είναι κάποιος ρατσιστής».

Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τη δήλωση που σοκάρει, πραγματοποίησε και την πιο σέξυ φωτογράφηση της καριέρας της, την οποία βλέπεις ολόκληρη παρακάτω!

foureira-kool-2

 

foureira-kool-3

foureira-kool-4

foureira-kool-5

foureira-kool-6



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!