Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Το σχόλιο που άναψε φωτιές

Βρε λες;


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εν μέσω της συζήτησης γύρω από το πρόσωπό της οσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης και της απόδοσής τησ, προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρεί την ψυχραιμία της, να είναι διακριτική με τα σχόλια της και να συνεχίζει να δίνει όσο το δυνατόν πιο ήρεμη τη μάχη της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Βεβαίως, όπως είναι λογικό, οτι όλη αυτή η διαδικασία σίγουρα την έχει ταράξει και της έχει δημιουργηθεί μία στεναχώρια και ένας εκνευρισμός- που δεν είναι πάντα εύκολο να τιθασευτεί.

Και εδώ ξεκινάνε τα σχόλια της παρουσιάστριας σχετικά με το θέμα της εγκυμονσ΄θνης μιας και καλεσμένη της εκπομπής ήταν η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία είναι έγκυος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Ελιάνα ρωτήθηκε πως τής συμπεριφέρονται οι συνεργάτες της στην εκπομπή τώρα που είναι έγκυος και εκείνη απάντησε ότι την προσέχουν πολύ και της κάνουν όλα τα χατίρια.

Η νεαρή παρουσιάστρια τότε αναρωτήθηκε μήπως πρέπει να μείνει και εκείνη έγκυος για να της κάνουν οι συνεργάτες της τα χατίρια και άφησε ένα υπονοούμενο που προβλημάτισε. «Έχω και κάτι αναγούλες τελευταία», είπε με νόημα.

Τι να ετοιμάζει άραγε η κ. Σπυροπούλου;



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!