Aρναούτογλου για Κανάκη: Σέβομαι τη φιλία μας, τις απόψεις του, δεν τα πετάω όλα… [βίντεο]

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο δημοφιλής παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Ο αγαπημένος παρουσιαστής που βρέθηκε στο πλατό του τηλεοπτικού σταθμού star, με εξομολογητικό ύφος, δεν δίστασε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που του έθεσε η παρουσιάστρια και που μάλιστα ο ρυθμός τους ήταν καταιγιστικός.

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον Γρηγόρη για την γνωστή πλέον «κόντρα» του με τον Αντώνη Κανάκη αλλά και την πολύ μεγάλη έκταση που έχει πάρει το μεταξύ τους αυτό ζήτημα.

Να θυμίσουμε πως η αφορμή για τον μεταξύ τους τσακωμό δοθηκε μ’ ένα σχόλιο του Αντώνη Κανάκη που φωτογράφιζε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που είχε καλέσει στην εκπομπή του, τον Νότη Σφακιανάκη. Χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης είχε αναφέρει: «Θα μου επιτρέψετε μια μικρή παρένθεση, μια προσωπική άποψη. Η λεπτή γραμμή που χωρίζει όλες αυτές τις επιλογές και τα παιχνίδια, τα τρικ των τηλεοπτικών εκπομπών για λόγους τηλεθέασης, με καταστάσεις οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για την κοινωνία, είναι μια πολύ σημαντική γραμμή κατά την άποψή μου. Αυτή τη σημαντική γραμμή θα πρέπει να την έχουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τα κανάλια, οι διευθυντές προγράμματος και οι δημιουργοί των διαφόρων εκπομπών», εξαπολύοντας επίθεση για τον καλεσμένο του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οταν η παρουσίαστρια ρώτησε τον Γρηγόρη, εκείνος αρκέστηκε στο ότι τον έχει στενοωρήσει το εν λόγω θέμα.

«Επειδή σέβομαι την φιλία μας, δεν θα ήθελα να απαντήσω δημόσια για το τι λέμε εμείς προσωπικά. Τον αφήνω να κάνει αυτό που θέλει να κάνει, κάποια πράγματα που μου είπε, όπως μου έλεγε, τα κρατάω για εμένα, κάποια πράγφματα που του απάντησα και του απαντάω, δεν ξέρω αν θέλει να τα κρατήσει για εκείνον. Επειδή πραγματικά έχουμε ζήσει τόσο μοναδικές στιγμές, σέβομαι όλο αυτό που έχω ζήσει και τη φιλία και την άποψή του. Θα κρατήσω κάποια, δεν τα πετάω όλα και διαφωνώ με κάποια άλλα».

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!