ΑΠΟΚΛΕΙΣΤIΚΟ: Ο κρυφός έρωτας της Σάντρας Βουτσά είναι αυτός ο γοητευτικός επιχειρηματίας!

Η τυχαία γνωριμία της Σάντρας Βουτσά με έναν γοητευτικό επιχειρηματία στην παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» με πρωταγωνιστή τον πατέρα της Κώστα Βουτσά, έμελλε να εξελιχθεί σε μια σχέση αγάπης που σήμερα μετράει πέντε χρόνια!


Η τυχαία γνωριμία της Σάντρας Βουτσά με έναν γοητευτικό επιχειρηματία στην παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» με πρωταγωνιστή τον πατέρα της Κώστα Βουτσά, έμελλε να εξελιχθεί σε μια σχέση αγάπης που σήμερα μετράει πέντε χρόνια!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του BriefingNews, η κόρη του κωμικού ηθοποιού που απέκτησε στον γάμο του με την Ερρικα Μπρόγιερ, βρήκε τον «πρίγκηπα» της στο πρόσωπο του γόνου αριστοκρατικής οικογένειας Ακη Κουζούπη με τον οποίο συζούν ευτυχισμένοι σε ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια.

Το ζευγάρι που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας εθεάθη να τρώει το βράδυ της Τετάρτης στο ιστορικό ρεστοράν «Μαγεμένος αυλός» στο Παγκράτι.

Εκείνος ντυμένος σπορ και η Σάντρα Βουτσά με ένα υπέροχο μίνι καλοκαιρινό μαύρο φόρεμα έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, με τα κεριά στο τραπέζι να φωτίζουν τα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του BriegingNews, η γνωριμία τους μοιάζει με σενάριο ρομαντικής ταινίας και οι φίλες της Σάντρας συχνά ζητούν από τον Ακη να τους αφηγείται ξανά και ξανά τον ανεκπλήρωτο έρωτά του για την γυναίκα που του προσφέρει σήμερα την απόλυτη ηρεμία και ευτυχία.

«Είχαμε κοινές παρέες, διασκεδάζαμε στα ίδια στέκια, πάρτι, δεξιώσεις, αλλά δεν είχαμε γνωριστεί. Εκείνος με έβλεπε και του άρεσα πολύ, όπως ισχυρίζεται, αλλά ποτέ δεν μου μίλησε γιατί πάντα ήμουν με μεγάλες παρέες. Πριν από πέντε χρόνια ήρθε στην παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» συνοδεύοντας την μητέρα του και τότε με είδε να μόνη μου (γέλια) να μιλάω στο κινητό μου καθισμένη στο ακριβώς απέναντι παγκάκι!

Ήταν η ευκαιρία του! Θυμάμαι τον άνετο τρόπο που με πλησίασε και μου μίλησε στον ενικό σαν να γνωριζόμασταν, αλλά με τρομερή ευγένεια και ένα χαμόγελο που με κέρδισε αμέσως. Μια ώρα κουβέντας ήταν αρκετό. Ένα μήνα μετά, μείναμε μαζί» αποκαλύπτει στο Briefing News η Σάντρα Βουτσά.

Η δημοφιλής prwoman που τον τελευταίο χρόνο ασχολείται και με την προώθηση της καλοκαιρινής της κολεξιόν με κομψά ρούχα για εύσωμες γυναίκες, δηλώνει πως έχει και τις…ευχές των γονιών της για την όμορφη αυτή σχέση.

«Οι γονείς μου είναι ενθουσιασμένοι με τον Ακη και ήδη οι δύο οικογένειες έχουν γνωρισθεί» ενώ πρόσθεσε πως η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε στον πολιτικό γάμο του διάσημου μπαμπά της με την Αλίκη Κατσαβού, αποφεύγοντας όμως εντέχνως του παπαράτσι.

Ο Ακης Κουζούπης, αγαπητός στην κοσμική Αθήνα και στον καλλιτεχνικό κόσμο, είναι ένας αληθινός μπόν βιβερ!Αγαπάει το καλό φαγητό, τους χαμογελαστούς ανθρώπους και την αθλητική ζωή. Παίζει επαγγελματικό τένις, λατρεύει τις βόλτες με το σκάφος του και τα μακρινά ταξίδια σε χώρες εξωτικές και μυστήριες.

Μεταξύ των επιχειρήσεων του, είναι και το γυναικείο γυμναστήριο «Body Care Ladies» στην Καλλιθέα με επώνυμες πελάτισσες μεταξύ των οποίων η Μπέσσυ Μάλφα, η Ελντα Πανοπούλου, η Ευαγγελία Δομάζου (κόρη της αείμνηστης Βίκυ Μοσχολιου) η Αλίκη Κατσαβού και κατ΄ εξαίρεση ο Κώστας Βουτσάς!

«Περνάμε υπέροχα μαζί, ζούμε σαν παντρεμένοι γι’ αυτό και ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα μας. Ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές μετά από έναν κουραστικό χειμώνα για να γεμίσουμε μπαταρίες και να χαρούμε τον έρωτά μας» λέει με αφοπλιστικό χαμόγελο η πρωτότοκη κόρη του Κώστα Βουτσά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!