Ανδρέας Γεωργίου-”Δε θα μιλούσα άσχημα για καμία πρώην μου”

Μαζεύει τα λόγια του για τις δηλώσεις που έκανε για την Ελευθερία Ελευθερίου


Να συμμαζέψει την άσχημη εντύπωση που έκαναν οι δηλώσεις του για την Ελευθερία Ελευθερίου, προσπάθησε ο Ανδρέας Γεωργίου και σε συνέντευξή του επισημαίνει πως δεν θα μιλούσε άσχημα για καμία πρώην του!

«Είναι λάθος για μένα αυτή η εικόνα της Ελευθερίας. Είναι ένας κακός ρόλος που κλήθηκε να κάνει, ενώ, αν επικεντρωνόταν στη φωνή της, θα ήταν διαφορετικά. Εμένα δεν μου αρέσουν τα τραγούδια της, θεωρώ ότι ακολουθεί λάθος γραμμή και της το έχω πει πολλές φορές… Αν δεν προβάλλεις αυτό που έχεις μέσα σου, δεν πείθεις. Για μένα, η Ελευθερία δεν πείθει, γιατί δεν είναι αυτό – και το λέω από αγάπη, όχι από κακία», δήλωσε προ ημερών ο ηθοποιός.

Σε νέα του συνέντευξη, στο περιοδικό «Οk!», ο Ανδρέας προσπάθησε να «μαζέψει» την προηγούμενη δήλωσή του: «αυτό που εννοούσα είναι πως η Ελευθερία είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα και έχει πολλά ακόμα να δείξει. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ερμηνεία της στο τραγούδι των τίτλων “Βάλς Με 12 Θεούς” – εκεί δείχνει μια άλλη πλευρά της που πολλοί αγάπησαν. Ρωτήθηκα αν ζήλευα την σέξι παρουσία της και αυτό που απάντησα είναι ότι θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να βλέπαμε και την πραγματική εικόνα της, η οποία δεν είναι άλλη από μια όμορφη, γλυκιά, σεμνή, ταλαντούχα τραγουδίστρια. Εξάλλου, δεν θα μιλούσα ποτέ άσχημα για μία πρώην μου, πόσω μάλλον για την Ελευθερία με την οποία και τώρα εξακολουθούμε να έχουμε καλές σχέσεις».

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο «Εγώ Weekly», η τραγουδίστρια επισήμανε ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δημιούργησαν πρόβλημα στη σχέση τους και, αποκλείοντας οριστικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, συμπληρώνει: «το σημαντικό είναι ότι έχουμε καλές σχέσεις. Με τον Ανδρέα δεν ήμασταν απλά μαζί, έχουμε μια σχέση ζωής και θα τον αγαπώ για πάντα γι’ αυτό που είναι».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!